Атака на Лондонському мосту: ведучий CNN називає Трампа “шматком л…” за відповідь на терористичний інцидент

06.06.2017 0 By Chilli.Pepper

Ведучий CNN назвав президента Дональда Трампа, «шматок л***» за його відповідь на теракт в Лондоні, повідомляє yahoo.

Дональд Трамп, newssky.com.ua

Дональд Трамп «намагається спровокувати внутрішню терористичну атаку» лондонськими твітами?

 

Реза Аслан, який веде вечірнє недільне мережеве шоу під назвою “Віруючий”, виступив проти Трампа за нове ініціювання його закликів до заборони поїздок після атаки на London Bridge і Borough Market в суботу увечері, внаслдок якої залишилось сім убитих і 48 поранених.

Після інциденту Трамп написав у Твіттері: “Ми повинні бути розумними, пильними і жорсткими. Нам потрібні суди, щоб повернути нам назад наші права. Нам потрібна Заборона Подорожі як додатковий рівень безпеки!”

Аслан розкритикував президента за його політизовану відповідь на інцидент, а також написав у соціальних мережах: “Цей шматок л*** не тільки збентеження для Америки і пляма на президентстві. Він збентеження для людства”.

Ведучий CNN і експерт з релігійних дослідженнь, поділився також твітом від NBC Nightly News, сказавши, що мережа не буде ділитися твітом Трампа про напад, на який посилається повідомлення з доповіді Drudge про інцидент, так як він ще не міг перевірити деталі.

«Переклад: президент чоловік-дитина, який повинен ігноруватися під час кризи», пише Аслан, поділившись повідомленням каналу NBC.

Початкова відповідь Трампа на атаку, в якій говорилося, що США стоїть разом з Великобританією, була дещо затьмарена його подальшими твітами, які включали заклик до заборони на поїздки, критику мера Лондона Садика Кхана і повідомлення про контроль озброєння.

У серії твітів президент писав: «Ми повинні перестати бути політично коректними і перейти до справи безпеки наших людей. Якщо ми не станемо розумнішими, ситуація тільки погіршиться”.

Він додав: «Принаймні, 7 загиблих і 48 поранених в теракті і мер Лондона говорить, “що немає ніяких підстав для занепокоєння!”

«Ви помітили, що ми не маємо дебатів по зброї прямо зараз? Це тому, що вони використовували ножі і вантажівку!», – сказав він.

Мер Хан особисто не реагував на критику з боку Трампа, але його прес-секретар сказав: “У нього є важливіші справи, ніж відповідати на погано інформовані твіти Дональда Трампа, який навмисно виймає з контексту його висловлювання, які закликають лондонців не лякатися, якщо вони побачать більше поліцейських, в тому числі озброєних офіцерів, на вулицях”.

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: