«Антонов» допомагає фермам та дитячим таборам

26.06.2021 0 By NS.Writer

Державне підприємство «Антонов» дотаційно утримує ферми з вирощування кролів та свиней, а також дитячі табори.

Як пише mil.in.ua, про це в матеріалі «Один день із главою „Укроборонпрому“ Юрієм Гусєвим» видання «Бабель» розказав очільник держпідприємства Сергій Бичков.

Утримання господарства дозволяє реалізовувати м’ясну продукцію для працівників підприємства.

Журналістам розказали велике господарство, що існує на авіабудівному підприємстві, що вже декілька років не передавало замовникам жодного літака.

…«піонерські табори, які не зруйнувалися після розвалу СРСР», і навіть свині та кролики, з м’яса яких роблять ковбасу, а потім продають працівникам заводу в магазині «Кулінарія» на 20 відсотків дешевше, ніж у роздрібній торгівлі, — йдеться у матеріалі

Попри велике не профільне виробництво, керівництво розуміє, що воно не приносить прибуток заводу:

— Але все це дотаційне, — каже Бичков.

Наприкінці травня Державне підприємство «Антонов» очолив Сергій Андрійович Бичков, що з листопада 2020 року виконував обов’язки керівника компанії.

Його призначено наказом ДК «Укроборонпром» № 64-к від 20.05.2021 року.

На теперішній час державним підприємством ведуться активні роботи з виробництва транспортних літаків Ан-178.

Один з бортів — замовлення Міністерства внутрішніх справ Перу для поліції, за останньою інформацію на ньому відбувається монтаж різних систем.

Інші три літаки призначені для постачання Збройним силам України. Відповідний контракт було підписано в грудні 2020 року в присутності Президента України Володимира Зеленського.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: