7 додатків, які знімуть стрес з вашого весільного планування

25.06.2017 Off By Chilli.Pepper

Ваше весілля має бути одним із самих щасливих днів у вашому житті, але насправді планування може змусити вас висмикувати собі волосся, застерігає mashable.

На щастя для нас, ми живемо у часи смартфонів, і всі ми знаємо, що є додатки для чого завгодно. Тому, якщо у вас виникли проблеми з організацією величного дня, автори склали список кращих весільних додатків, щоб зробити процес настільки безболісним, наскільки це можливо.

1. WeddingHappy

Добре, так де ви починаєте подію? Цей безкоштовний додаток iOS є чудовим, якщо ви абсолютно не знаєте, що робити. Просто введіть свою передбачувану весільну дату, і WeddingHappy складе графік разом з контрольним списком і запропонує терміни.

У цьому додатку є інші чудові функції, зокрема зворотний відлік дня весілля, відстеження платежів, підсумок витрат та керування постачальниками. Налаштування є надзвичайно простим, і вам не потрібний WiFi, щоб використовувати більшість додатків – це означає, що ви можете планувати в метро або на літаку.

2. Wedding Planner by The Knot

Ще одна універсальна майстерня для планування, в цьому додатку є контрольний список, зворотний відлік, бюджетар, менеджер списків гостей, а також можливості ознайомлення з місцями та контактними постачальниками. Він також синхронізується автоматично з усіма вашими пристроями, тому ви можете продовжувати планувати будь-де. Це безкоштовно для iOS і Android.

3. Appy Couple

Це може мати дуже сонячне ім’я, але це важливо для всіх речей, пов’язаних з вашими гостями. Appy Couple є універсальним додатком для керування списком ваших гостей, надсиланням запрошеннь, збирати RSVP та ділитися маршрутом вашого заходу. Гості можуть ознайомитися з вашою історією, забронювати проїзд, прямо надіслати вам запитання та ділитися фотографіями з іншими гостями після весілля.

Щоб розпочати роботу, виберіть один із численних чудових дизайнів, щоб персоналізувати додаток. (Хоча це не стрес, але ви завжди можете змінити його в будь-який час.) Параметри виглядають так ніби вони прямо з симпатичного магазину хітів Etsy. Таким чином, ви повинні бути в змозі знайти ідеальну форму для будь-якого весілля. Appy Couple безкоштовне для iOS і Android.

 

4. Honeyfund

Ретельна реєстрація китайської порцеляни та столового приладдя та скатертин, виснажує? Цей безкоштовний додаток (доступний як для iOS, так і для Android) допоможе вам отримати те, що ви дійсно хочете: готівку!

Описаний як “улюблений універсальний весільний реєстр у світі”, цей додаток є сучасним способом дозволити своїм друзям та родині знати, що ви насправді віддаєте перевагу грошам ніж матеріальним цінностям. Очевидно, ви можете на Honeyfund створити реєстр для вашого медового місяця. Але ви також можете накопичувати гроші для початкового внеску на будинок, благодійних пожертвувань тощо. Він також має настроювані варіанти дизайну для особистого підходу.

 

5. Azazie

Якщо ви потрапляєте у весільний бутік, де незнайомі люди дають вам свої небажані поради, це звучить як абсолютне катування, і ви не самотні. На щастя, Azazie (безкоштовно для iOS і Android) зробили пошук ідеального одягу комфортним. Ви можете налаштувати сукні відповідно до ваших характеристик, а також отримати зразок поштою, щоб випробувати його в комфорті вашого власного будинку. Якщо ви хочете, щоб ваші друзі та сім’я долучилися, функція шоуруму дозволяє запрошувати друзів спілкуватися та голосувати за їх улюблені вподобання.

 

6. Wedding Spot

Ви хочете, щоб Ваше місце проведення весілля було гідним Instagram, навіть якщо ви не хочете витрачати багато днів на пошуки ідеальної відкритої місцевості або мансарди з видом на горизонт. Введіть “Весільне місце”: надзвичайно простий додаток для iOS, який дає змогу побачити всі доступні вам можливості. Ця безкоштовна програма нараховує понад 10 000 місць, і ви можете зменшити їх, залежно від вашого бюджету, місця розташування, стилю та кількості гостей.

Якщо ви є міленіумом, хто ненавидить робити телефонні дзвінки (або на кшталт), не бійся тому, що ви можете замовити зустріч, щоб відвідати місце безпосередньо в додатку. Ви також можете отримати доступ до ексклюзивних угод та знижок.

 

7. Pinterest

Всі ці додатки чудові, але важко їх використовувати максимально, якщо у вас немає основної ідеї про те, яку кольорову гаму, тему, квіти та торт ви хочете. Щоб з’ясувати, що саме є доречним, вам потрібно потрапити на Pinterest – скарбниці для #натхнення.

Є безкоштовні програми для Android і iOS. Просто шукайте “ідеї весілля”, щоб переглядати незліченні фотографії інших людей. (Не забудьте прикріпити ті, які вам найбільше подобаються, щоб пізніше посилатися.) В цій вкладці ви можете заглибитися, вказавши такі речі, як “бюджет” або “літо”. Перед тим, як ви це знаєте, у вас з’явиться дошка мрій для вашої мрії.

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: