5 найкращих продуктів, які потрібні кожному біткойнеру

19.09.2020 0 By Chilli.Pepper

У 2012 році було запущено Bitcoin Black Friday як спосіб для біткойнерів хакнути масове свято споживацтва і просувати свою улюблену технологію — вбивчий інструмент для платежів — і заохочувати прийняття її торговцями, повідомляє bitcoinmagazine.

Публікується за підтримки української енергетики ДТЕК.

Тисячі продавців взяли у ній участь, запропонувавши знижки для клієнтів, які платять у BTC, але святкування зійшло нанівець у 2017 році, коли співтовариство біткоінів виявилося втягнутим у дебати з приводу розміру блоку, а біткоіни для платежів переплутали з аргументами щодо масштабування.

Але цього року Біткоін Чорна п’ятниця повернулася із абсолютно новими пропозиціями, які допомагають біткойнерам максимально ефективно використовувати свої HODLings/запаси. На святкування автори діляться своїм списком остаточного обладнання для вашого списку бажань Біткоін Чорної п’ятниці цього року.

Бути біткойнером так само просто, як володіти будь-якою кількістю BTC, і це все. Але просуваючись все далі по “кролячій норі”, ви побачите, скільки ще може запропонувати ця революційна технологія, і ви будете прагнути взяти все, що допоможе вам у цій темі. Існує стільки захоплюючих продуктів та послуг, які покращують досвід використання біткоінів різними способами, що ви більше ніколи не побачите ці чарівні інтернет-гроші такими як раніше.

Щоб допомогти новим та досвідченим біткойнерам доповнити свої колекції механізмів BTC, автори склали наведений нижче список необхідного обладнання, щоб допомогти вам більш повно взяти участь у мережі Біткоін, краще захистити свої BTC HODLings та, як правило, стати кращим біткойнером.

1. Апаратні гаманці

Апаратні гаманці абсолютно необхідні кожному біткойнеру, без винятків. Навіщо? Тому що, якщо ви зберігаєте свої монети на біржі, де ви не контролюєте свої власні ключі, вас чекає катастрофа. Якщо ви не контролюєте свої закриті ключі, то це робить хтось інший, і ви насправді не володієте цими монетами.

Заявіть про свій фінансовий суверенітет, отримавши апаратний гаманець, ключі і, отже, монети які ви контролюєте. Інші переваги використання апаратного гаманця включають захист від хакерів і деякі уроки особистої відповідальності.

2. Повний вузол/Node в коробці

Наявність повного вузла є абсолютною необхідністю після отримання апаратного гаманця, тому що ви можете використовувати їх разом. Коли у вас є повний вузол, пов’язаний з вашим апаратним гаманцем, ви можете самостійно перевіряти все, що входить і виходить з вашого гаманця, без необхідності довіряти будь-кому ще, зробити це за вас. Будь-хто у кого є повний вузол, може перевірити точну кількість BTC у будь-який момент часу, що неможливо зробити з деякими іншими криптовалютами. Ви робите математику, ви запускаєте числа.

Біткоін – це живий організм, а вузол – його серцебиття. Чим більше вузлів, тим сильніше і стійкіше стає мережа. Недорога робота повного вузла – ключ до того, щоб дозволити будь-кому і кожному мати можливість взаємодіяти з мережею. Всі знаходяться на рівних умовах.

Існують продукти, які включають в себе все необхідне для запуску повного вузла, включаючи повну версію блокчейна біткойнов на сьогоднішній день, все в одній коробці.

3. Книги

Знання – сила, і один з кращих способів отримати знання про біткоіни – це читати. Читання дозволяє бачити речі з іншої точки зору та приймати кращі рішення для себе на основі отриманих знань. Дрібні речі, такі як читання та перегляд телевізора, розділяють переможців та переможених у житті. Не потрапляйте на неправильний бік.

Дізнатися про біткойни за допомогою потрібних книг є абсолютно важливим для вашої освіти, оскільки ви не можете покладатися на традиційні методи навчання, щоб оволодіти такою новою та революційною технологією. Школи, як правило, змушують студентів ковтати кейнсіанське сміття і рідко викладають австрійські економічні принципи, що лежать в основі біткоінів. Уряди і основні новинні агентства будуть критикувати біткоін при кожній нагоді, тому завжди DYOR (Do Your Own Research).

4. VPN

Віртуальні приватні мережі (VPN) забезпечують безпеку та конфіденційність там, де ви можете подумати, що вони раніше не потрібні. VPN надають вам перевагу над хакерами або державним наглядом, оскільки VPN гарантує, що ваше місцезнаходження невідоме, всі ваші дані зашифровані, і ви можете анонімно переглядати Інтернет.

Скажімо, ви не хочете користуватися загальнодоступним Wi-Fi або навіть перебуваєте у будинку друга, використовуючи його Інтернет-з’єднання. Хакери можуть атакувати вас і перехопити всі дані, які ви можете запропонувати. VPN захищають вас від цього і дають вам душевний спокій під час перегляду веб-сторінок.

5. Навушники

Як біткойнер ви виявите, що слухаєте БАГАТО подкастів. Прослуховування біткоін-підкастів має багато переваг, як от: бути в курсі останніх новин, вивчати нові речі про технології та краще знайомитися з іншими біткойнерами. Існує так багато відмінних капсул, що ви можете втиснути якомога більше епізодів у свій розпорядок дня.

Інвестиції в гарні навушники можуть зробити прослуховування подкастів більш веселим та приємним досвідом. Ви можете виявити, що поглинаєте більше інформації за допомогою високоякісних, зручних та чітких звуків, порівняно з низькою якістю, незручними і з нечітким звучанням.

Це п’ять предметів, якими зазвичай користуються біткойнери, і без яких зараз багато хто не може функціонувати. У поєднанні з біткойнами кожен із цих продуктів може бути ключовим для фінансового суверенітету, освіти та конфіденційності.

Біткойн Чорна п’ятниця – ідеальний час, щоб переконатися, що у вас є всі речі, які потрібні кожному хорошому біткойнеру. Щоб знайти угоди на ці речі та багато іншого, завітайте до Bitcoin Black Friday, стежте за брендом у Twitter та обов’язково святкуйте цього року.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: