5 кращих вільних інструментів управління командою

21.12.2015 0 By Chilli.Pepper

Вашій увазі огляд кращих програм-інструментів, які вдосконалюють взаємодію і переведуть комунікацію із Вашою командою на новий рівень.

1. Bitrix24

5 кращих вільних інструментів управління командою | newssky.com.ua

Bitrix24 – це нове покоління інструментів управління командою та роботи в команді, відоме як “соціальний інтранет”. Уявіть, що Ви об’єднали Facebook із Google Docs, Skype, WhatsApp, SalesForce, Wunderlist, SharePoint і Basecamp – це є найкращим зі всього, що можна описати, яким є Bitrix24.

Bitrix24 привабливий для команд з трьох причин. По-перше, він доступний безкоштовно. По-друге, сервіс має більшість, якщо не всі інструменти, які типова команда потребує для роботи, які зібрані в одному місці, так що вам не потрібно турбуватися, що ваша CRM не хоче працювати з Dropbox або іншим файл-хостингом, який ви використовуєте для спільної роботи. По-третє, на відміну від більшості інструментів управління командами, які доступні виключно в хмарі, Bitrix24 має версію на своєму хостингу, яка поставляється з API і вихідним кодом, так що ви можете змінити його, так як ви хочете, якщо у вас є хтось із необхідними вміннями, навичками кодування у вашій команді.

Використовуються – приватні соціальні мережі, співпраця, спільне використання файлів, груповий чат, управління проектами, задачі, контрольні, групові календарі, управління документами, CRM, виставляння рахунків, робочі звіти, портал компанії, системи управління людськими ресурсами, служби підтримки, відстеження часу, вікі, мобільний інтранет, відеоконференції і багато іншого. Bitrix24 ідеально підходить для управління розподіленими командами.

Є українська мова.

2. Asana

5 кращих вільних інструментів управління командою | newssky.com.ua

Asana це хмарний сервіс управління проектами, який розділяє ті ж соціальні ідеології, як і Bitrix24, за винятком того, що вони хочуть робити одну річ і тільки одну – управління проектом. Asana є безкоштовним для команд до 15 користувачів, має один з кращих інтерфейсів серед всіх постачальників PM (Performance Management – управління ефективністю) –  чистий, інтуїтивний і динамічний – ви можете переміщати речі навколо, щоб задовольнити ваші потреби краще.

3. MindMeister

5 кращих вільних інструментів управління командою | newssky.com.ua

Більшість команд, як відомо, не використовують розумні карти, але якщо ви це робите, MindMeister – онлайн сервіс розумних карт і мобільний додаток, що, на відміну від численних конкурентів, насправді має на увазі команду, коли справа доходить до відображення розумних карт. Головна особливість, яка найбільше подобається автору, це “думаючі сесії” в режимі реального часу, які дозволяють вашій команді створювати спільні діаграми зв’язків (розумні карти). Безкоштовна версія MindMeister дозволить вам мати три ментальні карти.

4. FreshDesk

FreshDesk | 5 кращих вільних інструментів управління командою | newssky.com.ua

FreshDesk клон Zendesk – командної сервісної служби SaaS. Чому ви повинні йти на клона, а не на оригінал? Ви не повинні, і автор не може рекомендувати Zendesk у достатній мірі. Тим не менш, Zendesk не пропонує ніякого вільного плану, у той час як FreshDesk надає вам до 3 користувачів у вільному плані. Гарна річ FreshDesk полягає у тому, що це не просто рішення для служби підтримки – у нього є вбудована база знань, форуми підтримки та інші особливості, які допомагають створити тривалий досвід.

5. GroupMe

5 кращих вільних інструментів управління командою | newssky.com.ua

GroupMe, як ви вже могли здогадатися з назви, є додатком групових повідомленнь. Хоча він не бізнесорієнтований і не має майже стільки ж чатів і варіантів зв’язку, як Bitrix24, він поставляється з WindowsPhone і підтримкою Blackberry, обидва з яких є популярними у світі бізнесу, і ніхто з них не підтримує Bitrix24 (принаймні, коли цей список було створено).

За матеріалами: Webiot


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: