Блокчейн у нерухомості: Ubitquity створює платформу для токенізованих прав власності

09.08.2020 0 By Chilli.Pepper

Розробник блокчейн платформи з нерухомості Ubitquity співпрацює з Rainier Title для створення програми токенізованих прав власності, повідомляє cointelegraph.

Розробник платформи блокчейну нерухомості Ubitquity створить платформу для створення токенізованих прав власності з Rainier Title, йдеться у повідомленні новин.

Платформа також реєструватиме записи про передачу прав для вашингтонської компанії Rainier Title. Вона буде інтегруватися з конвеєрним пакетом Qualia. Наразі Rainier Title перебуває в процесі міграції до Qualia.

Токени, створені за допомогою платформи, являють собою власність клієнта, тому власники прав власності мають більше можливостей розвивати нову цінність, як, наприклад, часткова інвестиція у власність нерухомості. У заяві Ubitquity зазначається, що наявність токенов, що представляють власність, поряд із записами про передачу, що зберігаються в блокчейні, створює “величезну ефективність для абстрактного процесу”.

Платформа Unanimity, що представляє собою блокчейн як послугу, дозволяє клієнтам додавати дані в блокчейн для точного зберігання всіх записів.

Поряд з партнерством з Rainier Title, Ubiquity також бореться з ростом кіберзлочинності. Вони створили модуль смарт-контрактів для контрактів умовного депонування під назвою SmartEscrow. Його мета – забезпечити легкий пошук або повторне використання даних без необхідності подальшої перевірки. Компанія заявила, що за допомогою агентів щодо закриття технологій можна краще уникнути шахрайства, оскільки існує тільки одне джерело правди і примирення більше не потрібно.

Токенізірована нерухомість колись була одним з найбільш обговорюваних проектів у минулі роки. Але затримки з її запуском змусили деяких засумніватися у життєздатності таких проектів. Однак використання технології блокчейн для токенів прав власності як і раніше вважається корисним для галузі нерухомості.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: