3 способи як відновити видалені файли з SD-карти

19.03.2023 0 By Chilli.Pepper

SD-карти надають багато місця для зберігання даних у крихітному корпусі, що робить їх ідеальними для портативних пристроїв, таких як фотоапарати та смартфони. Ви повинні надто довіряти SD-карті, щоб зберігати на ній свої найцінніші фотографії, відео та інші файли, і ви можете грати з вогнем таким чином, публікує огляд newssky.com.ua із посиланням на makeuseof

відновити видалені файли з SD-карти

SD-карти можуть втрачати або пошкоджувати дані з різних причин. Втрата живлення під час передачі файлів, несправна прошивка і навіть помилка користувача можуть призвести до видалення або знищення ваших цінних файлів. Але чи можна відновити дані з SD-карти, якщо ви її втратили?

Використовуйте Tenorshare 4DDiG для відновлення видалених файлів на SD-карті або шукайте способи зробити це самостійно.

Чи можна відновити видалені файли з SD-карти?

Уявіть собі таку ситуацію. Ви щойно закінчили робити всі свої останні фотографії з відпустки і хочете вибрати деякі з них, щоб видалити. Ви видаляєте одну або дві, перш ніж зробити велику помилку: ви вирішили видалити всі фотографії, а не тільки одну. Чи можна відновити фотографії з SD-карти, якщо їх було видалено?

Коротше кажучи, так! І те ж саме стосується будь-яких даних на ваших SD-картах. Видалення даних з SD-карти не видаляє їх повністю, але робить їх недоступними для користувача. Насправді дані не будуть видалені з SD-карти, доки їх не перезапишуть нові дані.

Найкращі програми для відновлення видалених файлів з SD-карти

Використовувати програмне забезпечення для відновлення даних з SD-карти набагато простіше, ніж робити це самостійно. Інструмент Tenorshare 4DDiG Data Recovery може швидко відновити видалені файли з SD-карти, а також працювати з іншими типами сховищ і сумісний з Windows і Mac. Але найкраще те, що ви можете завантажити його безкоштовно. Ось деякі особливості Tenorshare 4DDiG:

  • Відновлення даних з ноутбука/ПК, внутрішніх і зовнішніх дисків, флешок, SD-карт і т.д.
  • Відновлення файлів, втрачених внаслідок випадкового видалення, форматування, втрати розділів, пошкодження, збою системи, вірусної атаки і т.д.
  • Відновлення 1000+ типів файлів, включаючи фотографії, відео, документи та аудіо.

Крок 1: Завантажте Tenorshare 4DDiG Data Recovery Tool

відновити видалені файли з SD-карти

Для початку перейдіть на веб-сайт Tenorshare 4DDiG, щоб завантажити безкоштовний інструмент для відновлення. Після завершення завантаження файлу встановіть програму, щоб почати користуватися нею.

Крок 2: Знайдіть і відскануйте SD-карту в Tenorshare 4DDiG

відновити видалені файли з SD-карти

Після запуску Tenorshare 4DDiG Data Recovery ви побачите список всіх накопичувачів, підключених до вашого комп’ютера. Переконайтеся, що ваша SD-карта підключена до комп’ютера, і виберіть її зі списку.

відновити видалені файли з SD-карти

Тепер ви можете вибрати, які типи файлів ви хочете шукати на вашій SD-карті. Цей процес може зайняти деякий час, залежно від ємності вашої SD-карти та її номінальної швидкості.

Крок 3: Досліджуйте та відновлюйте видалені файли з SD-карти за допомогою Tenorshare 4DDiG

відновити видалені файли з SD-карти

Ви можете почати перегляд видалених файлів ще до завершення сканування SD-карти. Знайшовши видалені фото, відео або інші файли, які ви хочете зберегти, виберіть їх зі списку і натисніть кнопку Відновити, щоб відновити файл на SD-карті.

Тепер, коли ви знаєте, як відновити дані з SD-карти за допомогою 4DDiG, інші методи з цього списку здадуться вам занадто складними.

Як відновити видалені файли з SD-карти без програмного забезпечення

Крім Tenorshare 4DDiG, ви можете відновити видалені дані з SD-карти за допомогою різних методів, які можна зробити своїми руками. Спеціалізоване програмне забезпечення, швидше за все, дасть вам бажані результати, але ці методи також добре працюють в крайньому випадку.

Спосіб 1: Відновлення даних з SD-карти за допомогою командного рядка

Командний рядок Windows – це потужний інструмент, який може допомогти вам відновити втрачені файли з SD-карти. Для початку підключіть SD-карту до комп’ютера і запустіть командний рядок від імені адміністратора.

Використовуйте команду chkdsk з певною літерою, присвоєною вашій SD-карті. Наприклад, якщо ваша SD-карта є диском F, ваша команда матиме вигляд “chkdsk F: /f”. Введіть Y і натисніть клавішу Enter, щоб підтвердити команду, а потім введіть F і знову натисніть клавішу Enter.

Нарешті, введіть у вікні “attrib -h -r -s /s /d *.*” і натисніть клавішу Enter. Усі видалені файли, які залишилися на SD-карті, з’являться у новій теці.

Спосіб 2: Відновлення даних з SD-карти за допомогою OneDrive

Хмарні сховища, такі як OneDrive, стають все більш популярними. Цей тип інструментів може автоматично створювати резервні копії фотографій, відео та інших файлів, які ви створюєте, якщо ваша SD-карта підключена до комп’ютера.

Коли ви втрачаєте файли і не можете знайти спосіб їх відновити, перевірка хмарних сховищ може стати приємним сюрпризом. Якщо у вас була резервна копія даних, ви можете легко відновити їх на SD-карту, ніби нічого не сталося.

Зберігайте дані на SD-карті в безпеці

Можливість відновити дані з SD-карт – це добре, але завжди краще зберігати свої дорогоцінні файли в безпеці в першу чергу. Створюйте резервні копії, будьте обережні в управлінні файлами і завжди використовуйте для зберігання якісні SD-карти. Якщо все інше не спрацює, Tenorshare 4DDiG прийде на допомогу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: