“Завершення наближається”, говорить Рон Пол про розпад ЄС

30.06.2016 0 By Chilli.Pepper

Історичне голосування Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії – покинути Європейський Союз – є ознакою великої глобальної кризи, а не тільки вододілом, який знаменує собою кінець єдиного континенту, говорить колишній конгресмен Рон Пол.

Рон Пол

Рональд Ернест «Рон» Пол – американський політик. Колишній член палати представників від Республіканської партії США

“Я думаю, що [ЄС] стане нефункціональним,” сказав Пол CNBC в програмі “Майбутнє зараз“, у вівторок.

“Він дійсно підходить до завершення. Це не означає, що це станеться завтра або на наступний день але люди стають все більше і більше незадоволені. Кінець прибуває але він не приходить через розпад”, додав він.

Пол відносить падіння до “поганої фіскальної політики” в усьому світі. Він сказав, що до того часу, поки процентні ставки залишаються на низькому рівні, ринки перебувають на території роздутості.

“Я думаю, що всі дивляться на це голосування, важливе голосування, а воно пройшло по-іншому, ніж очікувалося, і воно послало ударні хвилі через ринки, але я думаю, що концентрація відбувається на неправильній причині”, сказав колишній кандидат в президенти від Лібертаріанської і Республіканської партії.

Натомість, він сказав, що викликало стільки потрясінь, які сталися перед недавнім падінням.

“Те, що передувало ситуації, яку ми маємо в усьому світі, і ця країна також – це штучно низькі процентні ставки. Це змушує людей робити помилки в купівлі облігацій”, сказав він.

Всі основні індекси США впали на негативну територію на 2016 рік у п’ятницю і в понеділок після голосування Brexit, отримавши полегшення від болю у вівторок. Проте, Пол очікує прихід маси слабкостей ринку.

“Катастрофа не приходить, якщо немає того, що передує їй і того, що готує грунт – грошово-кредитної політики, штучно низьких процентних ставок, нульових процентних ставок”, сказав він. “Там все ще дуже багато нестабільності і це ще не було виправлено. Я не думаю, що це легко виправити,” сказав він.

“Ми видихаємся”.

Повідомляє: finance.yahoo.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: