10 програм, що допоможуть вам бути більш організованими і продуктивними

21.01.2016 0 By Chilli.Pepper

Якщо ви стараєтесь бути більш організованими у вашому бізнесі (і житті), ці 10 програм допоможуть зробити цей трюк.

Автор: Марія Хеггерті
Марія Хеггерті – генеральний директор Dotcom Distribution, що забезпечує здійснення B2C і B2B, а також логістичні послуги для брендів, які розвивають та успішно використовують електронну комерцію.
додатки

Однією з моїх сильних сторін є моя одержимість бути організованою, (яку мої діти і співробітники можуть називати ОКР (обсесивно-компульсивний розлад)). Існує небагато речей, які роблять мене більш схвильованою, ніж створення відмінно розробленої таблиці або спостереження нашого ефективного і систематизованого комплектування і процесу упаковки тут, у Dotcom. Навіть вдома я нав’язливо організована; мої черевики всі зберігаються в своїх оригінальних коробках, з фотографією взуття, надрукованою на етикетці, що прикладена до коробки. Це моя особиста форма оптимізації стилю.

Тепер, коли більшу частину свого бізнесу веду в режимі онлайн за допомогою мобільного телефону або планшета, зараз я підсіла на пошук нових способів стати більш організованими в цифровому просторі. Ось 10 моїх улюблених програм, щоб залишатися організованими і тримати себе і свою команду продуктивними.

Evernote

Це мій додаток спрямування руху. Він ідеально підходить для нотаток на нарадах або телефонної розмови з клієнтом. Ви також можете докладати будь-які належні статті, документи, презентації або відповідні примітки, зберігаючи всю інформацію консолідованою для довідки. Моя улюблена функція? Ви можете записувати зустрічі або інтерв’ю прямо у вашому записнику. Він дозволяє мені і моїй команді бути повністю присутніми на засіданнях, замість підхоплення короткими нотатками. Ця програма має додаткову перевагу настільної версії, яка синхронізує ваш телефон і планшет.

https://evernote.com/ Безкоштовний; $24.99 – $120 за Плюс, Преміум і Бізнес

Dropbox

У поєднанні з Evernote я використовую цей додаток для бізнесу та мого особистого життя. Я тримаю у його файлах всі проекти, з якими я працюю, і тому є можливість продовжувати роботу з ними у будь-якій точці світу, в будь-який час, на будь-якому пристрої. Я люблю можливість завантаження з камери, де будь-які фотографії, зроблені на моєму iPhone, IPad або навіть SLR (за допомогою карти Eye-Fi) автоматично завантажуються в мій Dropbox-акаунт і доступні на всіх пристроях. Для когось, хто любить всі нові технології, Dropbox робить це дуже легким, навіть тим хто завжди має останній ноутбук, планшет і т.д. .. тому що все що вам потрібно зробити, це увійти в свій аккаунт Dropbox і всі ваші файли там.

http://dropbox.com Безкоштовний; $9.99 & і більше за Про і Преміум

Tripit

Як часто літаючий пасажир, по роботі і для розваг, цей додаток є абсолютно найкращим для підтримки всіх моїх підтверджень рейсів, готелів і резервування ресторану. У той же час, оскільки я не впевнена, що воно призначене як подорожній щоденник, я також використовую його, щоб зберегти фотографії і замітки про місця у які я будь-коли захочу повернутися або порекомендувати їх. Програма також робить неймовірно легким пересилання будь-яких іншіх листів, пов’язаних із вашою поїздкою прямо на додаток, як наприклад, примітка від друга про його рекомендації щодо подорожей, або статті які ви читаєте про ваш пункт призначення. З преміум-версією, ви також можете відстежувати ваші часті польотні точки. Воно стало відмінною альтернативою моїй гігантській файловій папці, яку я використтовувала на попередньому смартфоні.

https://www.tripit.com/ Безкоштовний; або $4.09/місяць за Tripit Pro.

GroupMe

Цей  додаток групових текстових повідомленнь ідеально підходить для тих, хто любить залишатися на зв’язку за їх допомогою, але не любить постійне відволікання внаслідок перебування в середині тексту групи з 10 персон. З GroupMe ви можете відключити повідомлення і перевіряти груповий текст в періодичні інтервали, як ви перевіряєте свою електронну пошту. Я використовую його, перш за все, щоб підтримувати контакти з моєю родиною, яка мешкає вгору і вниз на східному узбережжі. Програма також може бути використана для командних проектів або для спільного контролю з віртуальними працівниками або співробітниками, з тим щоб зберегти робочі тексти окремо від ваших особистих текстів.

https://groupme.com/ Безкоштовний

HabitList

Після прочитання “Краще, ніж раніше” Гретхен Рубін, я ставала все більш і більш зацікавленою у тому, щоб використовувати мою звичку бути більш організованою. Так, ви завжди можете бути більш організованим. З HabitList Ви встановлюєте будь-які звички, яких ви хочете дотримуватися, як наприклад, пити більше води, публікувати послідовні повідомлення в соціальних мережах, або навіть відвідувати більше соціальних чи корпоративних заходів. Після того, як ви встановите ваші звички, ви можете вирішити, як часто ви хотіли б їх дотримуватися (кожен день? Один раз на місяць?). І HabitList тримає вас мотивованим з періодами, тенденціями та відстеженням прогресу. Це дуже зручно для будь-яких завдань, які ви повинні здійснити послідовно і позитивне підкріплення може зробити ваші звичайні і мирські завдання більш приємними.

http://habitlist.com/ $3.99

Toodledo

На відміну від HabitList, Toodledo це, як ви здогадалися, список поточних справ і відмінно підходить для відстеження завдань, які не можуть відбуватися так само регулярно, як ваші звички. Саме чудове у цьому додатку те, що ви можете створювати завдачі і підзадачі, які потім можуть бути розділені і призначені у вашій команді. Це дуже зручно для проектів, які мають багато частин і деталей, таких, як організація презентації або великий захід, і допомагає тримати всіх у вашій команді у процесі. Якщо ви зареєструєтесь на одній з преміум версій, ви також можете додавати будь-які документи з якими ви працюєте.

https://toodledo.com Безкоштовний /$14.99 /$29.99 /$89.99

CoSchedule

Це веб-додаток (не доступний для телефону або планшета) відмінно підходить для будь-якого бізнесу, який жонглює управлінням контентом на щоденній основі, яке в наш час є актуальним для більшості підприємств! Ця програма ідеально підходить для планування повідомлень у блозі, статей онлайн, соціального медіа-контенту і для роботи з командою над управлінням редакційним календарем разом. Він також інтегрується з Evernote і Google Docs, так що вам не доведеться витрачати свій час на копіювання і вставку контенту з однієї програми до іншої.

http://coschedule.com/ $15 – $60/місяць

Procrasterapp

Тепер, коли ваш контент, списки і звички все організовано, ймовірно, необхідно мати інший додаток, що допомагає запобігти зволіканням. Програма є досить інтуїтивною у цьому, ви можете повідомити їй, чому ви зволікаєте (моє завдання є надто великим, я повинен бути досконалим, і т.д.), і вона нагадає вам про це, коли потрібно буде зробити наступний крок. Моя улюблена частина у цьому додатку – таймер. Він дозволяє встановити певну кількість часу, щоб витратити на завдання, додати його в свій календар, а потім почати з відліку годинника. Ви можете встановити нагороду для себе, щоб тримати вас мотивованим до кінця вашого продуктивного часу.

http://procrasterapp.com/ Безкоштовно 

Venmo

Я думаю, про Venmo як про мою програму запису чеків. Між свят, днів народжень, і особистих подій це простий спосіб відслідковувати, кому ви платите, і хто платить вам назад, без необхідності заходити на ваш банківський рахунок і шукати з’ясовуючий чек. Це, безумовно, є більш корисним, щоб тримати вас організованим у вашому особистому житті, а не на роботі.

https://venmo.com/ Безкоштовно 

Keeper

Якщо ви плануєте завантаження будь-якої із цих програм, вам обов’язково потрібно, отримати Keeper. Це безпечне зберігання ім’я користувача та пароля, щоб допомогти тримати вас у здоровому глузді, оскільки ви намагатимитесь увійти у свої декілька облікових записів, всі трохи схожі, але з різними паролями. Він має можливість додавати поля і ви навіть можете встановити додаток у вашому веб-браузері, щоб заповнювати паролі для всіх сайтів тільки після входу у Keeper сайту. Я впевнена, що витрачала б на багато більше часу, намагаючись запам’ятовувати та згадувати паролі без нього.

https://keepersecurity.com/ 9.99 на рік

А які ваші улюблені програми для самоорганізації?

За матеріалами: inc.com

Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: