Звернення командування 14-го ЗБату ДУК “Правий сектор”

11.07.2015 0 By Chilli.Pepper

В зв’язку з подіями на Закарпатті заявляємо:

sektor

1) Ми солідарні з західними побратимами і висловлюємо співчуття сім’ям загиблих добровольців

2) Хвиля бруду, що йде з інформаційних сторінок МВС та Президента України є брехливою й перекрученою версією подій, що відбуваються на Закарпатті. Просимо звернути увагу на те, що за інформацією отриманою від речника «Правого Сектора» – Андрія Шараскіна, перестрілку розпочали представники місцевого криміналітету (в обличчі колишнього регіонала – Ланьо Михайла), міліція ж в свою чергу виступила на стороні бандитів, чим дискредитувала себе й виправданню не підлягає.

3) Внаслідок цього вимагаємо від влади виконати вимоги, що висунув провід «Правого Сектору», а саме: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ. Вважаємо ці вимоги мінімальними прийнятними в данному випадку діями, що допоможуть міністру МВС та Президенту України виявити свою непричетність і бажання зупинити конфлікт.

4) Підрозділи 14-го запасного батальйону ДУК «Правий Сектор» підняті по бойовій тривозі та готові виконати ВСІ завдання, що поставить Провід.

Командир 14-го запасного батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор»

Андрій Пустовіт (друг «Дядько»)

Першоджерело: sectorpravdy.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: