Японський музей каміння, що мають вигляд обличчя

14.11.2016 0 By Chilli.Pepper

У Тітібу, містечку в Японії, що біля двох годин на північний захід від Токіо, є чудернацький музей; мабуть, єдиний у свому роді, повідомляє thisiscolossal.com.

Він називається Тінсекікан (що означає зал цікавих порід) і в ньому знаходиться понад 1700 каменів, які нагадують людські обличчя.

У музеї всі види джінменсекі (яп.), або скелі з людським обличчям, в тому числі двійники таких знаменитостей, як Елвіс Преслі. І відповідно до посту на Kotaku від 2013 року, є також відповідності характерів кіно і відео гри, як наприклад, Donkey Kong і Nemo.

Елвіс Преслі

 

Згідно Санкей, музей в даний час під керівництвом Йошіко Хайама, дружини початкового власника, який помер в 2010 році. Але це була його колекція скель, саме він розпочав все це. Пристрасний колекціонер, покійний Шозо Хайама 50 років збирав камені, які виглядали як персонажі. Його єдиний критерій полягав у тому, що природа є єдиним художником.

На даний час є так багато порід на демонстрації, що деякі навіть не мають назви. Таким чином, власник іноді запрошує відвідувачів назвати камінці. Тітібу Тінсекікан (Gmap) знаходиться в 10-ти хвилинах ходьби від станції Kagemori. Проте, рекомендується, задзвонити заздалегідь, якщо ви плануєте його відвідати, тому що музей відомий нам несподівано близько з особистих причин.

Ви можете вивчити всі доступні фотографії на Another Токіо і Yukawa.net. (Синдикований від Spoon & Тамаго)


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: