Як розчавити Путіна в ООН

26.09.2015 0 By blacklight
"Сюда слушай, я сказал"

“Сюда слушай, я сказал”

У понеділок 28 вересня о 10.45 за місцевим часом кривавий упир Путін виступатиме з трибуни Асамблеї ООН.

Про те, що сам цей факт (не кажучи вже про люб’язну гнучкість президента Обами) є приниженням для культурних націй планети — нагадувати не стану. Стосовно першого, то, на жаль, за діючими правилами ООН — упир має таке право, стосовно другого — так чи інакше, це рішення президента США, і мусимо його поважати.

Але — невже не можна зіпсувати упиреві його “інтимне свято”? Чому би нашому МЗС — залишилося цілі дві доби — не попрацювати із нашими друзями та союзниками серед членів Асамблеї? Всі вони мають такий самий імунітет у межах Асамблеї, як і ми — такий самий, як і Путін. Зрозуміло, що Обама — не Клінтон,  демонстративно зал не залишить, і вже навіть пообіцяв не зустрічати упира демаршами. Але лише я нарахував 30-35 країн, що могли би приєднатися до акту обструкції виступу серійного вбивцї в Нью-Йорку — як прямих наших нинішніх союзників, так і країн із схожими виликами.

Як можна перетворити промову московського фюрера у посміховисько — без дебошу, без пасивної неучасті та в рамках традицій парламентаризму?

Пам’ятаєте чемпіонат світу з футболу в ПАР? Що впродовж змагань дратувало глядачів, коментаторів та гравців найбільше?

Вувузели.

Чего он там несет?

Чего он там несет?

Це не порушує жодних правил — і просто весело. Як “грузинський хор” (“м-м-м-м-м”) у школі, що переслідував недбалих вчителів.

Роздайте їм вувузели.

І побачите як ця помісь з Шикльгрубера та Миколи Палкіна перетворюється на себе справжнього — вбогого сірого “окурка”, який нишпорив за дрезденськими студентами по громадських вбиральнях…

Невже й українська делегація сидітиме ввічливо нотуючи наклепи фашистського покидька?

Знаєте, той, хто хоче щось зробити — шукає можливостей, а той, хто не бажає — вигадує відмовок.

Максим Михайленко


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: