Як чорні маги керують Росією

24.12.2019 0 By nikolaiilcenco

Деякі з вас, прочитавши  мою першу статтю, можуть задуматися, чи є хтось, хто буде виконувати роль предтечі антихриста в нашу скорботну епоху. Я думаю, що багато хто з вас шукають певних якостей (чинників), коли намагаються його ідентифікувати. Я поділюся з вами деякими якостями (факторами, або чинниками), які я шукаю, намагаючись визначити  предтечу антихриста в цій статті.

Але між тім ідентичність антихриста перестане бути загадкою. Поступово він розкриє свою справжню особистість, коли сидітиме в храмі Божому і стверджує, що нібито він є богом: “Нехай ніхто жодним чином вас не зведе! Бо той день не настане, перш прийде відступ, і виявиться беззаконник, призначений на погибель що противиться і мчить над все, зване Богом або святістю, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога буде себе видаватиме»(2 Фес. 2: 3-4).

Про само обожнення Путіна я вже писав в минулому нарисі. Про його культ у Росії скажу також. А зараз ми розповім інші моменти, які встали переді мною під час розробки даної теми.

Відомо, що великий(всесвітній) антихрист буде дуже харизматичним лідером, тобто він буде здатний захоплювати великі натовпи та  зробити багатьох людей фанатичними його послідовниками, переконати світових лідерів підтримати його ідеї. Але і малі антихристи (тобто його предтечі) від нього не сильно відстали.

Більш конкретно, я вважаю, що рівень харизми, яким володітиме антихрист, може суперничати або навіть перевищувати рівень харизми, який мав Адольф Гітлер на своєму піку. Гітлер приваблював мільйони своєю харизмою. Безперечно, як виступаючий, він мав потужний вплив на загальний стан німецького народу. Його зустрічі були завжди переповнені людьми, і до того моменту, коли він промовив через виступи, він повністю подавляв критичні здібності своїх слухачів до того, що вони були готові вірити майже в усе, що він сказав … І якось йому завжди вдавалося сказати, що більшість аудиторії вже таємно думали, але не могли вербалізувати. Коли публіка почала реагувати, це вплинуло на нього у відповідь. Невдовзі через ці взаємні стосунки він та його аудиторія сп’яніли емоційно від його ораторського мистецтва. Ця здатність дала б змогу  великому антихристу переконати людей з різних країн піти за ним.

І це сталося.  Великі натовпи народ впадають в екстаз, або в прямий оргазм, коли бачать мерзотника Путьку, свого кумира. Закономірно, що у лідера Мордору сформувався «культ особистості». Коли ж він оголосив про чергове самовисунення на пост – 6 грудня 2017 року все було схоже на театр.

День народження Путіна ще не національне свято, але це тільки формально. Так звані патріоти шикуються в чергу, щоб привітати “президента” та зізнатися йому в любові. Цю пісню, на жаль, не задушиш, не вб’єш! Упевнений, через пару років це буде вихідним днем, а центральні вулиці в містах будуть перекривати для святкових ходів. Цього року привітала свого героя і молодь з Луганди. Але при цьому Путін – все ж зірочка розкручена, на кшталт героїв “Фабрики зірок”, над якими спеціально трудяться професійні стилісти та іміджмейкери. І як тут не згадати про такий атрибут антихриста як брехливість.

У свою чергу, ординці в ході опитування про найвідоміших співвітчизників виділили друге і третє місце Сталіну та Путіну, відповідно. Перше, варто відзначити, дісталося не політику, а космонавту – Юрію Гагаріну. Потіснити «вождя революції»  Путіну не вдається, проте ряд схожих рис у обох правителів все ж є. Головна – це тоталітарний режим,при якому слабка опозиція люто переслідувана, або в принципі не існує.

Епоха правління Сталіна пов’язана із масовими розстрілами, репресіями-які зараз ставлять в докір заслугам диктатора.  Другий момент – це самозамилування чинного глави держави. У 30-ті роки минулого століття ім’ям Сталіна називали вулиці, культурні центри та інші територіальні об’єкти, про нього говорили як про «генія всіх часів та народів». В чому проявляється аналогічна ситуація з чинним правителем Орди-Мордору? У період виборної кампанії говорять про нього, як про єдину людину, яка може керувати країною. Хто ж винен у цій ситуації? Чи не сам Казковий, який всіляко викорінював опозицію?  Варто відзначити, що сам Путін про Сталіна вважає за краще не говорити як про диктатора і «демона». Можливо, тому що сам проявляє деякі подібні риси.

Але культ самого себе був безпосередньо ініційований самим кремлівським карликом.  Його посіпаки почали з зачистки образу – з цензури. З’явився лист викладачів Ленінградського університету, обурених програмою «Ляльки», в якій Путін представ крихіткою Цахесом, а не величавим вождем нової Орди. Одночасно з зачисткою телеканалу НТВ підчистили друковану пресу й  у небуття пішли ліберальні «Общая газета», газети «Русский телеграф» і «Сегодня», десятки інших, несумісних з процесом складання нового культу особи диктатора. У вересні 2000 року Путін підписує доктрину інформаційної безпеки, яка встановлює офіційну цензуру і систему пропаганди. З журналістами, які ще не зрозуміли суть часу, ведуть роз’яснювальні бесіди або судять, а то і прямо вбивають. Враховуючи інтелект і виховання частини мордорської молоді, організовувалися акції «порву за Путіна» і «хочу Путіна», юнаки і дівчата йшли з транспарантами «сильної країні сильний президент». Доросле населення не відставало: їх плакати були з часів минулої диктатури ” за Батьківщину, за Сталіна, за Путіна” та “мир, праця, Путін”. Путіноманія перехльостувала  вже давно через край і ось вже на прилавках магазинів продаються не тільки віддруковані мільйонними тиражами плакати і листівки, книги та альбоми, а й марки, матрьошки, сільнички, бюсти і пам’ятні камені, схожі на надгробні плити, із золотим написом – «В. В. Путін».

Телебачення в прямих ефірах з Різдвяної або Великодньої служб наполегливо показує Путіна, приділяючи йому частіше уваги, ніж образам святих та Христа в московському храмі Христа-Спасителя.  Диктатор міцно вписався в пантеон радянських диктаторів, чий вклад у руйнування Росії визначається за кількістю пам’ятників і мальовничих полотен. Втім, для Москви це природно. У анексованому нею  Криму закликали ловити ворогів серед громадських діячів та блогерів. Або патріотичне виховання дітей, про яке багато говорять у РФ в останні роки. Їх наряджають в дитячі військові костюми в яких ведуть на паради, як на костюмований карнавал…. Бідним дітям втовкмачують думку, що вони повинні бути готові йти в останній бій за дядю Володю. Більш того, закликають повернути в рідну гавань Аляску! Американці тримайтеся, скоро ми підемо забирати своє.  В  Орди та її маленького ОРДЛа є два варіанти виходу з патової ситуації – розвінчання культу Путіна або велика війна. На жаль, для мешканців Мордору більш реальне – друге.

Війна та кровопролиття-це ясний атрибут предтечи антихриста. Але не тільки до цих богомерзенних явищ зводиться його сутність.  Блюзнірство, моральне виродження – теж характеризують Путлера  саме як предтечу антихриста. Розглянемо цей аспект докладніше та прочитаємо відповідний фрагмент з книги пророка Данила.”І він не буде придивлятися до богів своїх батьків, і на пожадливість жінок, і на всякого бога не буде дивитися, бо він звеличить себе понад кожного.” (Даниїл 11:37)

Тут відразу розкриваються дві теми: сім’я та релігія. Про це ми зараз і поговоримо. Це не означає, що антихрист не одружиться, або не матиме дівчину, а проявлятиме ті сексуальні нахили, що засуджуються не лише мораллю, а й суспільством. Більш того, Путін був одружений, щоб сприяти його публічному іміджу в очах  країни наївних та  неполоханих ідіотів.

Так одного разу стався випадок, що розкрив нам сутність московського антихриста.  Якось Казковий неформально поспілкувався з туристами, які оглядали Кремль. Він йшов з Великого Кремлівського палацу в свою резиденцію через Соборну та Іванівську площі. По дорозі він вирішив зупинитися, щоб поговорити з туристами. Серед них був і хлопчик чотирьох-п’яти років, який на питання Путіна сказав, що його звуть Микита. Путін підняв на хлопчику футболку і поцілував його в живіт. Світова громадськість була в шоці, ніхто був не в змозі пояснити, чому Путін перед першим зустрічним хлопчиськом опустився на коліна і поцілував його в живіт.

Відповідь на це питання можна знайти, якщо уважно вивчити так звані «темні плями» в історії життя ординського правителя. Головне з яких: чому після закінчення Червонопрапорного інституту ім. Андропова (КІ) – де готують кадри для служби в розвідці, Володимира не взяли в перше головне управління КДБ СРСР (ПГУ КДБ – зовнішня розвідка), а відправили назад в Ленінградське УКДБ на нижчу посаду? Відомо, що вступити в КІ було дуже важко, і якщо офіцеру контррозвідки вдавалося пройти жорсткий відбір і потрапити на навчання в КІ, «святу святих» КДБ, то це, як кажуть чекісти, до кінця життя.

Кажуть, що Путіна не взяли в зовнішню розвідку через те, що було встановлено що він страждає педофілією. Як розповіли знаючі люди, про це його статеву недугу дізналися не відразу, а незадовго до закінчення КАЇ. Природно, що часу на вивчення Путьки було не достатньо, а доповісти на самий верх про те, що кадровики не догледіли, і в надрах радянської розвідки завівся педофіл керівництво КАЇ побоялося. Як прийнято в спецслужбах під слушним приводом від відрядження у ФРН майбутнього плеш-фюрера відвели і повернули його туди звідки він прибув в Ленінградське УКДБ, як кажуть справа з кінцем.

Однак, якщо згадати криваву історію одного з найжорстокіших маніяків сучасності Андрія Чикатило, який на догоду своїй хіті вбив 53 дитини, то дружина маніяка, так само як і дружина мордорського ватажка, завжди заявляла про те, що її чоловік був зразковим сім’янином, любив і дбав про своїх дітей…

Але розглянемо сімейну історію Путьки. Низькорослий чоловічок, що рано почав лисіти, похмурий, самолюбний та непоказний студент-самбіст популярністю у дівчат не користувався, так при тому він ще і проводив свій основний вільний час у спортивному залі, на зборах та в саунах з голими одностатевими колегами-чоловіками. І так тривало довгий час і після переходу юриста-дзюдоїста в органи держбезпеки, до тих пір, поки кадровики і начальство КДБ не пригрозили 28-річному холостому чекістові, якому вже давно було пора обзавестися міцним сімейним тилом, чи не звільненням з “органів”, якщо Путін терміново не одружиться. І він одружився, але досить нетиповим способом.

Відверте зізнання Людмили Путіної, що це саме вона за ним доглядала три з половиною роки, досить цікаво. Як вам подобається розклад у парі, де 30-річний чекіст, весь такий суперспортсмен і “фахівець по спілкуванню з людьми” займає суто пасивну, по суті жіночу роль, а його зовсім молоденька подружка – активну, чоловічу? Щось тут у нашого героя-розвідника з сексуально-рольовими установками не зовсім в порядку. Адже, як співає Вадим Дубовський, «немає моралі особистої у покидька».

А мораль безпосередньо пов’язана з релігією. Цей аспект діяльності антихриста і всіх його предтеч, мабуть, найвагоміший для розкриття теми. Ясно, що антихрист не буде послідовником будь-якої з п’яти основних світових релігій. Натомість,  очікуємо, що антихрист буде практикуючим окультистом. Про це сказано в пророка Данила 8:23-25: «А в кінці їхнього царства, коли покінчать своє ті грішники, постане цар нахабний та вправний у підступах. 24 І зміцніє його сила, але не його власною силою, і дивно винищить він, і буде мати успіх, і діятиме. І винищить він сильних і народ святих. … омана буде в його руці, і він звеличиться в своєму серці. І в часі миру він понищить багатьох, і повстане на Владику над владиками, але без руки буде зламаний». Так свідчить класичний український переклад Івана Огієнка. Але ключовий для нас фрагмент дещо інакше звучить в англійській версії Короля Якова (King James Version) :« And in the latter time of their kingdom, when the transgressors are come to the full, a king of fierce countenance, and understanding dark sentences, shall stand up». Тобто “І в останній час їхнього царства, коли гріхи вийдуть наповну, цар з жорстоким обличчям, який розуміє темні речення, встане”.

Тут Пророк Даниїл згадує, що антихрист розуміє “темні речення“. Деякі вважають, що “темні речення” означають, що антихрист володіє чорною магією. На це натякає пророк Даниїл у наступному вірші, коли оповідає про те, що лжецар буде діяти не своєю силою, з контексту ясно, що його сила-це далеко не Божа благодать, а якщо не Боже та не людське, то тільки демонічне. І це неминуче повинно привести до блискучого краху. Але про все по порядку.

Почнемо трохи здалеку, і нагадаємо українським читачам, що досі, в ХХІ столітті, на головній Червоній Площі червоної від крови країни Мордор стоїть Мавзолей з мумією “вождя”, виготовлений за зразками стародавніх культових споруд Месопотамії. Це зараз можна сприймати досить іронічно, виключно як культурний артефакт. Але коли його будували, а саме з 1924-го по 1930 рік, цій споруді надавали величезне державне значення. Основи державності, закладені тоді, були фактично окультними, не піддаються логічному аналізу і, відповідно, раціональному осмисленню. Це цілком логічно з точки зору, що кривавий терор, розв’язаний більшовиками, був найчистішим злом, божевіллям і втіленням ірраціоналізму. Тому кожен, хто підходив до нього з критичних, логічних і етичних позицій, ризикував або збожеволіти  або стати “ворогом народу”.

У державі Російська Федерація повністю відсутня ідеологія, є тільки її незграбна імітація, що, безумовно, добре і цілком в дусі часу. Але на тлі її відсутності продовжують використовуватися все те ж чекістські методики. І це навіть не заготовки 60-х-70-х років минулого століття. Це напрацювання 30-х. У чекістів завжди був стійкий інтерес до езотерики та окультизму. Люди, які нині відносяться до російської еліти, зустрічаються з шаманами, яких їм привозять з Амазонії. Або самі літають до шаманів, а їх самих супроводжують чаклуни…

На цьому тлі окультизм диктатора Росії тільки зростає. Необхідно розуміти, що всі ці нескінченні “марші мерців” у вигляді “безсмертного полку”, реінкарнація портретів Сталіна, військова істерія – окультизм. Беслан, вибухи в Москві, бомбардування Чечні, педофілія, війна з Україною  – це окультизм, простіше кажучи жертвопринесення демонам з боку «православного» фюрера Третього Риму….. Концерт в Пальмірі на місці масових страт ІДІЛ – окультизм, теж жертвопринесення. Чорно-магічна діяльність Путіна буде і надалі розростатися, втягуючи в себе все більше жертв.  Путін буде їздити по місцях сили на Алтай, на Байкал,  та хоч до чорта лисого – все це тільки починається. Одного разу обравши служіння окультному «богу» за кожен рубль згодом доведеться платить два, і тут виступає заручником весь народ Росії. Як це було з СРСР і так, як це було з гітлерівською Німеччиною.

І мільйони жертв (не виключено, що і українських) ще попереду –обітниці вже надані. Кремлівське оточення безумця безсумнівно також бере участь в цьому ритуалі. І ми повинні знати, що буде апофеозом служіння невідомому культу, є для цього одна підходяща історія. Гітлер, незадовго перед тим, як покінчити життя самогубством, знаючи, що армія практично розбита, а народ приречений на страждання на пропозицію про евакуацію мирних жителів Берліна гнівно зажадав цього не робити – все берлінці стануть заручниками. Через день він скаже: “якщо німецька нація не зможе перемогти, вона повинна перестати існувати”. У підсумку Німеччина втратила до 20% населення за різними оцінками – таким був результат гітлерівського окультизму та  всього Третього Рейху. Такий буде (а ми приймаємо пророцтво Данила не стільки як безпосереднє передбачення, а як роз’яснення глибинного ходу речей) і фінал біснуватого вождя Третього Риму, який марно намагається підняти свій рейтинг.

Розкриємо цю тему докладніше. Як відомо, новорічне привітання Путіна з новим 2019 роком набрало на YouTube рекордну кількість дизлайків. І тоді під «чуйним» керівництвом влади в центрі Москви в Будинку Смирнова на Тверській, окультистки  з«Імперії  найсильніших відьом» влаштували в Москві справжній шабаш з метою підняти рекордно впалий рейтинг довіри Путіну. Дослівно заклинання звучало так:«Сила Початкова, вибрати втечу тих, хто зла Росії бажає! Так сприйме Росія і відійде від болю, злиднів і бід, і прийдешні дні Росії розкриють ворота до радості! Хай буде сила Росії міцнішати, хай буде Володимир Путін вірні шляхи бачити!..» Ворогам ж президента відьми посилали прокляття: «Хто зі злом до нас приходить, хто зі злом ось нас йде, хто шкодить і зло каже, на віки вічні і нескінченні – прокляті вороги, вороги прокляті!»

Різко і, головне, синхронно зростаюча так сказати патріотична активність російських магів призводить деяких аналітиків на думку про політичне замовлення. І замовлення не втрачає своєї затребуваності і актуальності.

Путін усе сильніше і сильніше тяжіє до окультизму. Всілякими шаманськими штучками балувалося і все керівництво фашистської Німеччини, і дехто в КПРС та в Єдиній Росії. Та й Сталін мав окультних друзів. Існує в цілому чітка закономірність: інтерес до езотерики посилюється перед сильними суспільно-політичними змінами. Так було в Європі, починаючи з античності, коли змінювалися епохи.

Напередодні Французької революції з’являється “граф” Каліостро, перед яким відкриваються найвищі двері. Так було і в Московії-Мордорі — і перед революцією 1905 року, і перед революцією 1917 року. У пізньобрежнівський період вся країна дізнається про чарівницю Джуну.

Зараз ми переживаємо схожий час. Сучасне начебто стабільне, але майбутнє дуже невизначене. Абсолютно незрозуміло, в якому напрямку далі буде розвиватися скрєпоносна Росія.

А захоплення мордорських чиновників окультними практиками прийняло у всіх сенсах фантастичний розмах. Вождь явно подає приклад своєму оточенню. Не для кого там не секрет, що Путін носить різні захисні амулети. І різні шамани там його присвячували. На ньому ж начеплені одночасно хрест, півмісяць і зірка Давида, а також ціла хмара різних інших заклинань, змов, “захисників”, “союзників” і т. д.. І йому страшно, панічно страшно, тому він з кожним разом вішає на себе вже новий амулет, все менше довіряючи охороні, все глибше занурюючись в темряву. Будуть з’являться нові червоні ниточки на зап’ясті, амулети, татуювання. Путін носить також і захист “п’ятої чакри” – у любителів шаманізму вважається, що через п’яту чакру можуть викрасти душу людини. Однак неможливо знайти душу там, де її немає взагалі.

А щодо того, що Путіну допомагають маги і окультисти, то маги ці, допомагаючи темному правителю і тим самим силам темряви, беруть себе «лиху долю». І ніякі гроші їх не врятують. Допомагаючи Путіну, вони допомагають розвалу Росії, пограбуванню її населення, вакханалії влади.

Адже і безпосередньо біля самого узурпатора є чаклуни та маги. Так, присутність в його найближчому оточенні Сергія Шойгу, носія східних містичних традицій, багато в чому пояснює і міцніючий день від дня нерівноцінний альянс Росії та Китаю, який вже став оціночним кошмаром для американських геополітиків.

Демонічна постать Шойгу, колишнього парт господарника, який продав душу темним силам, символізує союз російського націонал-шовінізму та окультних традицій Сходу, легендарної Шамбали в горах Тибету, яку свого часу шукали містики з «Анненербе» в оточенні Гітлера для перемоги в його протистоянні з Заходом. Чи ходить історія по колу та що чекає світ, якщо цей союз відбудеться?

А чи пам’ятає плешфюрер про безславний кінець другого предтечі антихриста, теж окультиста та збоченця з манією величі, Адольфа Гітлера? Безславний і повний крах. Якщо ні, то українці йому нагадають, що шлях фюрерів пролягає прямо до пекла.

Хоча б тому, що обидва вони, з різних причин, але керовані одним і тим же злим духом, кожен у свій час відвернулися від християнства. Замість Христа вони пропагували та сповідували нову демонічну «духовність», яка стала новою релігією. Путлер створює релігію перемогобісся (побєдобєсія –рос.), до якої долучають навіть дітей та копіює старий окультизм, а Гітлер, як відомо, обожнював націю, саму арійську кров, також був окультистом. Тобто обидва реально виступають як лжепророки, пророки сатани. Обидва мали масовий вплив на людей, обидва приводили натовпи народу до божевілля,обидва змусили тих, хто не втратив розум, совість, честь та віру покинути батьківщину. Обидва були причиною масових страждань, обидва проводили геноцид. Гітлер проти євреїв і слов’ян, а Путін проти українців і грузинів. Таким чином, обидва,  Путлер та  Гітлер стали не тільки замість Христа для своїх народів, і активно виступали проти Спасителя, знищували саме християнство та історичні церкви, або перетворювали церкви з церков, що проповідують Євангеліє, в якісь політвідділи.

Я не перерахував усіх характеристик, які описують антихриста, але сподіваюся, що характеристики, про які я згадував у цій статті, є корисними для тих, хто цікавиться, на що звернути увагу при спробі ідентифікації предтечі антихриста в  особі Володимира Путіна.

А на те, що антихрист в вигляді його предтеч впаде, прямо натякає нам святий пророк Даниїл.

 

Ієромонах Феофан Полоцький (Скоробогатов), доктор богослов’я

Иеромонах


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: