Ви можете виграти кроси Nike “Назад в майбутнє” в лотерею

04.10.2016 0 By Chilli.Pepper

Ви повинні встигнути до 11 жовтня, щоб спробувати виграти пару, повідомляє  engadget.com.

Nike magNike Mag, відомі як кросівки “Назад в майбутнє” були в стадії розробки з 2011 року. Проте, у 2015 році вони отримали технологію само-шнурівки, яка зробила їх хітом поп-культури. Тепер, після короткого подразнювання Майклом Джей Фоксом у минулому році, Nike сьогодні оголосило про свої плани по загальному (хоча і вельми обмеженому) випуску другого покоління Mag.

Ось як це працює: титан спортивного одягу відкрив онлайн-розіграш призів для людей, які хочуть отримати шанс виграти пару, де вони можуть придбати необмежену кількість квитків вартістю 10$ кожен.

 

І все це теж має гарну причину, оскільки всі пожертви підуть у Фонд Майкла Дж. Фокса, головна мета якого полягає в тому, щоб знайти ліки від хвороби Паркінсона. За словами Nike, є тільки 89 доступних пар, чоловічого розміру 7, 9, 11 і 13. Жеребкування, як компанія називає свій інтернет-розіграш, відкрите з сьогоднішнього дня до 11 жовтня, а з переможцями будуть зв’язуватися 17 жовтня.

Натхненний Mag-ами, Nike також в даний час впроваджує свою технологію “само-шнурівки” до більш широко доступних продуктів. Кілька місяців тому вона представила HyperAdapt 1.0, які плануються надійти в продаж 28 листопада. Так, правильно, досить скоро ви навіть не повинні будете зв’язувати свої власні черевики.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: