“Велика Ідея” – успішний український благодійний проект

10.01.2018 0 By Chilli.Pepper

Гуртом спільнота “Велика ідея” вже профінансувала 205 успішніх проектів, на суму 13 млн 100 тис 240 грн.

Доброчинці зробили можливим діяльність першого в Україні фаблабу IzoLab та мовлення Urban Space Radio, ремонт 32 помешкань завдяки проекту «Будуємо Україну разом» і багато інших добрих справ.

“Відзнаки Героїв” – це ряд проектів для підтримки української молоді у тих галузях, у яких працювали чи мріяли працювати Герої. “Ми хочемо, щоб наших рідних пам’ятали життєрадісними, сміливими та вільними, згадували за хороші справи і таким чином вшановували їх світлу пам’ять. Ми будемо розповідати світу про українських Героїв про їх мрії та любов до життя”.

Цей проект започатковано Громадською організацією “Родина Героїв “Небесної Сотні”, що об’єднала 169 учасників: матерів і батьків, дружин і чоловіків, синів і доньок, рідних братів і сестер та інших близьких родичів загиблих Героїв.

Громадська організація була створена у 2014 році. Ми переконані, що для процвітаючої країни потрібні життєствердні дії, що спонукатимуть продовжувати справи Героїв. Утіленням цього, власне, і є проект «Відзнаки Героїв».

Нам досі болить “Пливе кача по Тисині”, ми беремо участь у всіх судових процесах щодо злочинів на Майдані. Ми не можемо стояти осторонь становлення нашої країни, бо маємо обов’язок перед своїми рідними і всіма, хто віддав життя за Україну.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: