Вчені готують свій власний марш проти Трампа

26.01.2017 0 By Chilli.Pepper

Протест проти спроби піддати цензурі факти в ім’я політики.

марш-жінок

Erik McGregor/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Жіночий марш на Вашингтон може бути не єдиним великим протестом проти політики Дональда Трампа в найближчому майбутньому. Йде повним ходом координація Маршу вчених на Вашингтон, який, як випливає з назви, заручиться підтримкою і згуртує тих, хто вважає, що наукові факти повинні грати роль в політиці уряду, незалежно від їх політичних уподобань.

Не подобається, що Трамп хоче ввести цензурування даних про зміну клімату або намагатиметься  іншим чином запобігти науковим знанням досягати громадськості? Це може бути вашим шансом, щоб ваш голос був почутий, повідомляє engadget.

Конкретні деталі, коли і де пройде протест ще належить обговорити (організатори зустрічаються на цьому тижні), але це, безумовно, більше, ніж чинне з кращих спонукань клопотання, подане десятками тисяч людей, які зареєстрували свою підтримку. Питання полягає тільки у тому, наскільки великим насправді відбудеться Марш? Сумнівно, що його можна буде порівняти з Маршем жінок (за оцінками, в три рази більший за інавгурацію Трампа тільки у Вашингтоні), але досить великий контингент міг би привернути увагу до цієї проблеми і запобігти “вислизанню під радаром” нової адміністрації.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: