Транзакції Bitcoin-segwit зараз досягають максимуму

02.03.2018 0 By Chilli.Pepper

В результаті останнього оновлення Bitcoin Core 0.16 рівень використання Bitcoin SegWit стрімко зріс, повідомляє beat.10ztalk.

Значне зростання на рівнях використання також можна віднести до ряду великих бірж і провайдерів гаманців, таких як Coinbase і Bittrex, які, нарешті, впроваджують цю технологію у свої платформи. Різке зростання означає, що може відбутися значне зниження глобальних зборів і часу транзакцій в мережі біткоіна.

Перевага

Segregated Witness (SegWit) – це спосіб об’єднання транзакцій в блоки, що є набагато більш ефективним способом обробки транзакцій.

Мережа Bitcoin пережила високий рівень перевантаженості, оскільки її популярність різко збільшилася у 2017 році, і виникло багато питань про те, як масштабуватись. Це призвело до більш високих ставок і більш повільного часу транзакцій, через які багато людей уникали використання біткоінів. Ухвалення SegWit націлене на різке зниження цього рівня перевантаженості. Основна проблема, яка стримує широке впровадження SegWit у всій мережі, полягає в тому, що її потрібно спеціально активувати на гаманцях і біржах. Це означає, що вам потрібно мати конкретні адреси гаманців SegWit, і вони не можуть використовуватися як міст для транзакцій SegWit і не-SegWit.

 

Зростаюче прийняття

На щастя, рівні впровадження цієї технології швидко зростають останніми днями через останнє оновлення та прийняття бірж.

Використання SegWit у відсотках від загальної кількості щоденних транзакцій біткоінів у середньому становило близько 15% протягом деякого часу аж до останнього тижня, коли ці події викликали стійке зростання рівнів впровадження.

Тільки за останні 24 години рівні використання SegWit досягли пікових показників – на 30% від загальної суми транзакцій біткоінів.

У понеділок, 26 лютого, було випущено останнє оновлення Bitcoin Core з написом v0 16.0, і це забезпечило повну підтримку технології масштабування SegWit.

Є й інші покращення, які були зроблені в рамках оновлення, але підтримка і впровадження SegWit є основним аспектом, на якому зосереджує увагу більшість людей. Оскільки SegWit було спочатку представлено в серпні 2017 року, широке впровадження цієї технології було постійним запитом користувачів біткоіну.

У той час як багато топових провайдерів гаманців і біржі, не поспішали реалізувати цю технологію, в кінцевому підсумку зростаючий тиск з боку користувачів через повільні транзакцій і високі комісії підштовхнув їх зрештою до дій.

Впровадження також призведе до подальших значних покращень біткоіну в майбутньому, як наприклад впровадження мережі Lightning, яка може дозволити скоротити час транзакцій і збори до нуля.

Це захоплюючий час для біткоіну і криптовалют в цілому, оскільки “ковток свіжого повітря” був винесений на ринки разом з цінами, що реагують позитивно на ці новини.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: