Термінатор дотримає слово і повернеться завдяки Джеймсу Кемерону і Тіму Міллеру

22.01.2017 0 By Chilli.Pepper

Здавалося, що “Термінатор Дженесіс” вбив франшизи Термінатора раз і назавжди, але новий герой повертається завдяки Джеймсу Кемерону, повідомляє gizmodo.

Кемерон, який написав і зняв перші два фільми, знову повертає собі права в 2019 році і, як повідомляється, співпрацює з режисером “Дедпулу” Тімом Міллером над абсолютно новомим фільмом.

Згідно “Deadline, Кемерон працює з Міллером, який буде керувати “перезавантаженням і завершенням одного з величних науково-фантастичних оповіданнь кінематографу». Теперішній правовласник Девід Еллісон – чия компанія спільно фінансувала “Термінатор Дженезіс” – бере участь в процесі, “фінансує дослідницьке зусилля, яке включає в себе залучення певних першокласних авторів наукової фантастики, щоб створити фільм креативним”.

Кемерон не був пов’язаний з серією Термінатора починаючи з “Термінатор 2: Судний день” 1991 року. Серія з тих пір включала в себе три додаткових фільми і ТБ-шоу “Хроніки Сари Коннор”, лише деякі з яких Кемерон схвалив. Але, після розчарування “Дженезісом”, а також того факту, що авторське право реверсії оригінального майнового прибутку повертається після 35 років, здається, що Кемерон хоче покласти свою дитину спати в певному сенсі. Спосіб, який дає йому можливість бути частиною, разом з Міллером, біля керма.

На даний момент, немає ніякого повідомлення про те, що повернення Кемерона до матеріалу буде прямим продовженням “Судного дня”, або досліджувати іншу історію у всесвіті Термінатора. Схоже, що це буде інтригою “першокласних письменників-фантастів”, найнятих, щоб з’ясувати історію. У будь-якому випадку, немає ніякої часової шкали для подій, що є свого роду досконалим, якщо б ви про це думали.

Кемерон в даний час планує направити четвртий “Аватар” продовженя перших, який гіпотетично, вразить театри в грудні наступного року.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: