Шварценеггер попереджає Трампа, що той не може повернутися назад у часі

02.06.2017 0 By Chilli.Pepper

Офіційно: США виходять з Паризької угоди по клімату, завдяки “люб’язності” президента Дональд Трампа, дописує mashable.

Він бачив майбутнє і він каже, що випадіння з Паризької угоди по клімату є помилкою. Які ще докази вам потрібні?

 

Реакції приходять з усіх боків, але одна людина, можливо, кіборг, має спеціальне повідомлення для Трампа, яке ми просто повинні розділити.

Арнольд Шварценеггер, колишній губернатор Каліфорнії і Термінатор, розкритикував рішення Трампа в грубоватому і цікавому трихвилинному відео, записанному для Attn і поширеному у Twitter.

«Одна людина не може зруйнувати наш прогрес. Одна людина не може зупинити нашу чисту енергетичну революцію. І одна людина не може повернутися назад у часі. Тільки я можу зробити це», сказав T-800.

Відклавши в сторону “копняки” і посилання з фільму, позиція Шварценеггера у тому, що найбільш важливим завданням президента США є захистити американський народ, і що збереження чистоти навколишнього середовища велика частина цієї відповідальності.

В особливо гострій частини, Шварценеггер зазначає, що повернення назад у важливій угоді, є кроком негідним лідером.

«Ніхто не пам’ятає людей, які казали президент Кеннеді не летіти на Місяць. Ми пам’ятаємо великих лідерів. Великі лідери, які не ходять назад, в минуле, але великі лідери, які покладають надії на майбутнє», сказав він.

Коли навіть старі кіборги повертаються з майбутнього і попереджають, що ваші кроки помилкові, ви просто повинні переглянути свої дії. Вірно?


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: