Чим виграють війни

28.04.2016 0 By Chilli.Pepper

Кейт Найтінгейл

Ми виграємо війни, битви і кампанії, коли ми демонструємо поєднання дисципліни, відповідальності, компетентності і належного ставлення.

Більшу частину цих атрибутів не викладають, вони – індивідуальне надбання. Вони є прихованими цінностями у сутності кожного Піхотинця, які виникають у невеликих підрозділах і незмінно роблять надзвичайно важке піднесення в бою. Їх існування було каталізатором, який зберігав нас від Революції до наших днів. Його застосування є універсальним, всюди, де б наші бойові одиниці не знайшли себе.

Лідерство, керівництво, і військове, і політичне, може вагатись і обговорювати важливі питання, що стосуються кампанії, але ці особи і особистості не вагаються. Вони знають, що потрібно робити і йдуть робити це, яким би не було воно брутальним, незручним або незначним, вочевидь, за їх можливої присутності.

Якість не є похідною будь-якої національності, віросповідання, стану багатства, здоров’я, попереднього знання, освіти чи місця походження. Вона виходить зсередини стержня кожної людини, яка робить крок вперед, надягає уніформу, підхоплює зброю і підпорядковує себе невеликій групі людей, які є тепер його сім’єю і предметом його глибокої відданості. Належне ставлення і належні атрибути всередині всіх, хто служив і завжди таким буде. Це одні з магічних аспектів нашої нації. Якщо ми втратимо їх, ми втратимо все. З їх допомогою ми можемо бути непереможними коли ми повинні вибрати буття. Це фото є репрезентацією всього, що робить крок вперед. Вивчіть його уважно, це ми.

Чим виграють війни
Про автора: Кейт Найтінгейл – відставний полковник армії США, який служив два тури у В’єтнамі у складі повітряних підрозділів та у підрозділах рейнджерів.

Читати більше англійською: smallwarsjournal.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: