Дивіться перший трейлер “Розбійник Кожен: Історія Зоряних Війн”

08.04.2016 0 By Chilli.Pepper

Пройшло майже три місяці з того часу, як “Зоряні Війни: пробудження Сили” пройшли в кінотеатрах, показуючи світу, що стало з розлогою галактикою, починаючи з “Повернення Джедая”.

Така новина мистецтва з’явилась сьогодні у медіа.

ScreenShot2016-04-07at13.03.30-edТепер, коли фільм доступний для покупки, люди в “Дісней” і “Лукасфільм” звертають свою увагу на “Розбійник Кожен”, починаючи з абсолютно нового трейлера.

Розміщений перед “Новою Надією”, фільм спостерігає за групою повстанців-розбійників, які намагаються вкрасти плани оригінальної Зірки Смерті. Також, ви можете очікувати багато посилань до оригінальної трилогії, в тому числі класичних штурмовиків, X-Wing винищувачів і Зоряних руйнівників.

Характер Фелісіті Джонс – центр трейлеру, вималбовуючий її як бунтівний тип, який часто порушує закон. Вона постає перед Альянсом Повстанців і описується як “безрозсудна, агресивна і недисциплінована”. Очевидно, що вони все-ж потребують її допомоги, оскільки вона пізніше з’явиться на полі бою збиваючою з ніг “жлобів” Імперії і біжучою до AT-AT ходоків. Ми також отримали уявлення про деяких другорядних персонажів, в тому числі імперського генерала, який, безсумнівно, є головним лиходієм. Це напружений, хвилюючий матеріал, з великою кількістю вибухів і бластерного вогню, який буде тримати вас на краю вашого стільця.

“Розбійник Один” порядкується Гаретом Едвардсом, який працював над “Монстрами” в 2010 році і “Перезавантаженням Годзілли” в 2014 р. Це один з багатьох автономних фільмів “Star Wars”, які включають історію походження Хана Соло і (ймовірно) дослідження Боби Фетта. “Розбійник Кожен” виходить 16 грудня, перед тим, як Рей, Фінна і банди повернуться на наші екрани у епізоді VIII з 15 грудня 2017 року.

Новина мистецтв та арту за матеріалами: engadget.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: