Porsche Mission E пройшла випробування разом з автомобілями Tesla

09.10.2017 0 By Chilli.Pepper

Ігноруйте вихлопні наконечники ззаду. Вони просто, щоб відшити випадкових глядачів. За словами редакторів на Autoblog, є хороший шанс, що це електричний автомобіль, яким Porsche сподівається “скинути” Tesla, ділитися новиною techcrunch.

Отримавши назву Mission E у попередніх концептах, про цей автомобіль Porsche вів мову вже кілька років, хоча це одна з перших фотографій серійного зразку.

На фотографіях показаний автомобіль, позбавлений радикальної дизайнерської артикуляції, виявленої в концепті. Виведений опуклий корпус з відмітним профілем кабіни і низькі крила. Автомобіль тут більше схожий на розвинений Panamera замість чогось абсолютно нового.

Зразок зберігає позицію Porsche – широкого зчеплення з треком – і використовує інший фронтенд від свого кузена Panamera. Фари, схоже, подібні до тих, які були виявлені на концепті.

Ці фотографії були зроблені за межами підприємства Porsche в Штутгарті, Німеччини, де автомобіль оглядався поруч з декількома автомобілями Tesla.

В цього авто немає жодного натяку на трансмісію. У Porsche є кілька варіантів, включаючи посадку електродвигуна на кожному колесі, як у Mercedes з SLS AMG або використання одиночних двигунів на кожній осі, як наприклад, у моделі AWD Tesla. У будь-якому випадку, Porsche, ймовірно, ставить все, що у них є, в цю модель. Mission E націлена безпосередньо на старіючу модель S і Porsche, яка буде оцінюватися аналогічно Panamera вийде на ринок до 2019 року. Це рік або два, перш ніж Tesla, схоже, буде готова відновити модель S.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: