Дослідники стверджують: подорож у часі можлива

28.11.2016 0 By Chilli.Pepper

Існують численні графіки часу, що губляться в паралельних всесвітах, згідно твердження команди дослідників – повідомляє thesun.co.uk.

всесвіт

Гучна заява була зроблена групою фізиків, які вважають, що паралельні всесвіти можуть впливати один на одного.

Професор Говард Вайсман і д-р Майкл Холл з Центру квантової динаміки Університету Гріффіта, стверджують, що ідея паралельних всесвітів дещо більше, ніж просто наукова фантастика.

Колега-дослідник доктор Дірк-Андре Деккерт, з Каліфорнійського університету, сприяв у подальшому теорії дослідників, яка йде у розріз майже всім традиційним розумінням простору і часу.

Якщо дійсно є кілька, взаємодіючих всесвітів, то було б можливим подорожувати в часі, відвідати Землю і кожен з уявних сценаріїв буде розгортатися в паралельному всесвіті, в певний момент.

Командна “Теорія Багатьох Взаємодіючих світів” забезпечує абсолютно новий погляд на ідеї, що лежать в основі квантової теорії, свідомо складної частини фізики.

Вайсман сказав:

“Ідея паралельних всесвітів в квантовій механіці існує вже з 1957 року.

У відомій «множинності світів» кожний всесвіт розгалужується на множину нових всесвітів кожного разу, коли створюється квант вимірювання.

Все можливості тому реалізуються – в деяких всесвітах астероїд, що вбиває динозаврів минає Землю. В інших – Австралія була колонізована португальцями.

Але критики сумніваються в реальності цих інших всесвітів, так як вони не впливають на наш Всесвіт взагалі.

На цей рахунок, підхід наших “багатьох взаємодіючих світів” зовсім інший, як випливає з його назви”.

Відповідно до теорії, наш Всесвіт є лише одним з багатьох величезних світів, з кількома ідентичними нашій реальності і іншими абсолютно відмінними.

Експрес повідомляє, що всі світи реальні, і всі на тій же шкалі часу, але взаємодіють, коли вони по суті стикаються один з одним.

Хол вважає, що сенсаційна теорія групи узгоджується з поточним науковим розумінням, пропонуючи нову перспективу, замість того щоб повністю переписувати закони фізики.

Він сказав:

“Краса нашого підходу полягає в тому, що якщо є тільки один світ, наша теорія зводиться до механіки Ньютона, але якщо є гігантська кількість світів, відтворюється квантова механіка.

Між ними це пророкує щось нове, що не є ні теорією Ньютона, ні квантовою теорією.

Ми також вважаємо, що, в забезпеченні нової уявної картини квантових ефектів, він буде корисний в плануванні експерименту, щоб перевірити і експлуатувати квантові явища”.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: