Новий альбом Майкла Джексона буде випущений цієї осені, як раз на Хеллоуїн

06.09.2017 0 By Chilli.Pepper

Новий альбом з 13 треків деяких пісень Майкла Джексона вийде 29 вересня, повідомляє cnn.

Скрін відеокліпу SCREAM/Крик

 

Кілька днів після того, як з офіційною облікового запису Джексона було відправлено тизер, Sony Music підтвердила в середу майбутній випуск альбому, в якому говорилося, що «Michael Jackson SCREAM» – це колекція з його 13 найпопулярніших і танцювальних треків, включаючи «Привиди», «Тортури», «Триллер» і «Брудна Діана».

Родзинка альбому – «Blood on the Dance Floor X Dangerous», нещодавно створений мікс із п’яти пісень реміксера The White Panda. Прем’єра бонус-треку відбулася виключно на Shazham, де фанати могли розблокувати пісню протягом декількох годин у середу.

Не випадково альбом випускається восени, оскільки наближається Хеллоуїн.

«Вибір треків для SCREAM відображає прихильність короля поп-музики до цього часу року, його теми костюмів і маскування, темряви і світла, трансформації характеру і здивування», – йдеться в прес-релізі.

На додаток до потокової передачі, альбом також буде доступний на компакт-диску і сяючому вінілі (який буде доступний 27 жовтня), кожен з яких містить плакат, унікальний для формату. Плакат і обкладинка приховують перший досвід доповненої реальності, створений для проекту Майкла Джексона.

В офіційному обліковому запису Джексона в Twitter, @michaeljackson, було опублікувано 15-секундне відео в понеділок, в якому фігурували чорні кішки, повні місяці й інші образи, зазвичай пов’язані з Хеллоуїном. Тизер закінчився словами «Michael Jackson Scream».

«Крик» також є назвою дуету 1995 року від Джексона і його сестри Джанет, відеоролик якої заслужив титул «Книга рекордів Гіннеса» за найдорожчі музичні відеоролики з ціною в 7 мільйонів доларів.

Також заплановані урочистості для альбому, які відбудуться в Парижі, Лондоні, Сіднеї, Берліні, Лос-Анджелесі і Токіо.

Ці події будуть включати в себе показ семи коротких фільмів Джексона з нового альбому, включаючи рідкісні 40-хвилинні «Привиди Майкла Джексона».

Новий альбом випускається Epic/Legacy Records у співпраці з Джексон estate.

Співак помер у червні 2009 року від передозування седативного пропофолу.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: