Нова екзотична зброя Пентагону для стримування Росії та Китаю

25.02.2016 0 By Chilli.Pepper

Заява про нову екзотичну зброю

Мало помітним серед бюлетенів Daily News про Ісламську державу і Сирію пройшло те, що Пентагон почав рух до екзотичної нової зброї, яка зможе стримувати Росію і Китай.

Офіційні представники Пентагону почали говорити відкрито про використання останніх, новітніх засобів та інструментів штучного інтелекту і машинного навчання для створення робото-зброї, “команди машино-людини” і вдосконалених, суперпотужних солдат. Це може бути подібним до наукової фантастики, але офіційні представники Пентагону кажуть, що вони дійшли до висновку, що такі високотехнологічні системи – найкращий спосіб боротися зі швидкими покращеннями російських і китайських збройних сил.

Ці потенційно революційні американські системи зброї були пояснені в інтерв’ю минулого тижня Робертом Уорком, заступником міністра оборони, і Генералом Військово-повітряних сил Полом Сельвою, заступником голови Об’єднаного комітету начальників штабів. Їхні коментарі були останніми в ряді незвичайних недавніх повідомленнь про те, що, кілька місяців тому, було частиною найсекретнішого дослідження збройних сил …

Читайте більше англійською: washingtonpost.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: