Індія хоче свій власний, 27-мильний Hyperloop (Гіперпетлю)

06.09.2017 0 By Chilli.Pepper

27-мильна лінія, що з’єднає Амарваті і Віджайваду, може бути першою, яку ми побачимо побудованою, повідомляє новину engadget.

Hyperloop

фото – Hyperloop Transportation Technologies

 

Буквально кілька днів як Ілон Маск виклав відео випробувань експериментальної моделі Hyperloop (Гіперпетлі), але історія розгортається по гіперспіралі.

Hyperloop Transportation Technologies (HTT), кроудсорсінговий проект Hyperloop (Гіперпетля) Дірка Алборна, підписав ще одну угоду в іншій країні. Компанія вдарила по рукам із Радою економічного розвитку штату Андхра-Прадеш в Індії з метою будівництва петлі, що з’єднує два міста Віджайвада і Амаравати.

Вони, як відбувається зазвичай, погодилися із меморандумом про взаєморозуміння, надаючи HTT свободу досліджувати можливі маршрути для системи. Початкова фаза, на якій планується маршрут, продовжиться шість місяців, після чого як сподіваються, розпочнеться будівництво.

Це гарне місце, щоб почати будівництво Hyperloop, причому відстань між двома містами становить всього 27 миль. Час у дорозі становить близько 70 хвилин, але компанія стверджує, що вона може скоротитися до шести хвилин, після завершення проекту.

Угода структурована як державно-приватне партнерство, хоча ніхто не показує, скільки грошей (і пільг) пропонує Андхра-Прадеш. У релізі явно згадується, що велика частина грошей буде надходити «в основному від приватних інвесторів», хоча в кінцевому підсумку у таких речей є звичка вартувати грошей платникам податків.

Однак, якщо проект буде завершений, це буде великою перемогою для Індії, яка зможе похвалитися тим, що вона має перший в світі операційний Hyperloop і який забезпечує економічне благо для регіону. Він також послужить корисним полігоном для країни, яка має свою глибоку прихильність до залізниці і її майбутнього.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: