Ілон Маск поділився першим відео Hyperloop Pod, із прискоренням до 200 миль на годину

03.09.2017 0 By Chilli.Pepper

Сам пан Інновація, Ілон Маск, поділився враженнями від тестового пробігу Hyperloop, проведеного студентами у Технічному університеті в Мюнхені, і це виглядає так само погрозливо, як і хвилююче, повідомляє theultralinx.

Команда з 30 студентів з Німеччини виграла конкурс SpaceX Hyperloop Pod в неділю, а їх прототип досяг швидкості 324 кілометрів на годину (201 миль на годину).

 

Якщо ви не в курсі, Hyperloop (Гіперпетля) – це новий проект Ілона Маска, який обіцяє зробити транспортне пересування по Землі набагато швидшим. Відео, яке він завантажив в Instagram, показує, що Hyperloop pod (модель, яка перемогла в заохочувальну призовому конкурсі від SpaceX) розганяється до 200 миль на годину на 0,8 милі. Перевірте це нижче.

https://www.instagram.com/p/BYU1EttgwJE/

 

Hyperloop – проект вакуумного потягу  запропонований в 2012-2013 роках Ілоном Маском.

Вперше Маск згадав про Hyperloop в інтерв’ю з Сарою Лейсі, яке давав у липні 2012 року на заході PandoDaily в Санта-Моніці. Підприємець пообіцяв, що новий транспортний засіб буде в 2 рази швидше літака і в 3-4 рази швидше швидкісного поїзда, час у дорозі від Лос-Анджелеса до Сан-Франциско (відстань 561 км по прямій) займе всього 30 хвилин.

Якщо ви хочете дізнатися більше про Hyperloop, вікі надає розширені дані, або можете ознайомитсь із відео нижче (англ.):


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: