Гіперреалістичні масляні картини яскравих хромованих масок Кіп Омолейд

12.01.2017 Off By Chilli.Pepper

Бруклінський художник Кіп Омолейд створює великомасштабні масляні картини хромових масок, які зображують не тільки тонкі деталі жіночих облич, але й включають віддзеркалення середовища кожної частини.Diovadiova Chrome

Про це повідомляє thisiscolossal.

Серія під назвою Diovadiova Chrome, посилається більшою частиною на історичні африканські скульптури, вивчаючи сучасні аспекти ідентичності, розкоші і безсмертя. Кожна частина починається як матриця і взірець взяті з реальної моделі, яка потім використовується в якості вихідного матеріалу для височіючих картин Омолейда, що можуть вимірюватися кількома футами у висоту.

Серія під назвою Diovadiova Chrome“Портрети Diovadiova Chrome історично з’єднуються з давніми, реалістичними африканськими скульптурами, такими як Бенінські маски зі слонової кістки і бронзові голови з Іфе”, розпосюджує Омолейд свою заяву художника. “Картини маслом – психологічні дослідження, які досліджують безсмертя, універсальні маски, які всі ми носимо і сучасні уявлення про красу і розкоші. Трудомісткий процес передбачає створення прес-форми і зліпок особи кожної моделі, переробляючи литу гіпсову скульптуру, виробляючи версію в смолі із додаванням шару хрому зі штучними віями. Остаточні скульптури потім слугують моделями для гіпер-реалістичних картин маслом. Такий метод підтримує якість портретної подібності відтворюючи маску, яка служить провідником між духовним і природним світом”.

Портрети Diovadiova ChromeТермін, який Омолейд використовує для опису серії Diovadiova, це слово, яке він отримав від комбінації італійського слова “Dio”, що означає бог і історичного значення слова “діва”, яка є богинею.

серії DiovadiovaОмолейд вперше почав свою художню кар’єру, працюючи в якості графіті художника в інтернуючи в Marvel Comics і Центрі африканського мистецтва і продовжив роботу бакалавром образотворчих мистецтв у Школі візуальних мистецтв. Його робота була зовсім недавно включена в Re: Semblance – виставку в Будинку мистецтв Redbull в Детройті і минулорічному шоу FREAK OUT! на Zhou B Art Center. Ви можете слідкувати за його роботами на Instagram.

Омолейд серії Diovadiovaсерії Diovadiovaсерії Diovadiovaсерії Diovadiova


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: