Facebook додає нову функцію, яка дозволяє переглядати світ в режимі онлайн

22.05.2016 0 By Chilli.Pepper

Як повідомляє yahoo.com/tech: Facebook впровадив нову функцію – карту перегляду онлайн трансляцій.

нова функція Facebook

Нова карта Live Video Facebook

 

Бажаєте знати, що роблять люди в Австралії коли ви на роботі? Або те, які погодні умови в Португалії? Або, на що схожа сцена клубу на Філіппінах?

Що ж, вам пощастило: Facebook щойно зробив виконання цього набагато простішим з новою картою Facebook Live Video.

Доступна через інтерфейс сайту Facebook, карта Live Video показує вам місця, де люди у всьому світу транслюють потокове публічне (не приватне) відео через Facebook Live.

Трансляції відображаються у вигляді синіх точок, деякі з них більші, які вказують на стріми з найбільшою кількістю глядачів. Наведення на точку миттєво запускає відповідну трансляцію і показує вам, де і що люди в усьому світі дивляться. Отже, якщо ви наведете курсор миші на популярний британський Live Stream, як наприклад Sky Sports, ви побачите лінії, які вказують на місця у Південній Америці, Німеччині, Японії та ряду інших країн.

Місця розташування стрімерів і глядачів, однак, зберігаються досить невизначними, щоб захистити їх приватне життя. Насправді, якщо ви хочете, побачити трансляції з великих міст, таких як Нью-Йорк, наприклад, кількість стрімів що виходять з такої невеликої площі – в поєднанні з нездатністю карти збільшити масштаб зображення на достатню для цього відстань – ускладнює попадання на певний стрім.

 

нова функція facebook

Ви можете отримати доступ на Facebook Live Video карту, натиснувши на цю кнопку з вашої стрічки новин Facebook.

Свого часу, випробовуючи карту Facebook відео в реальному часі, здавалося що більшість стрімерів їсть, грає танцювальну музику або сидить в класі. Досить сказати, що не кожну трансляцію буде досить цікаво спостерігати більш ніж кілька секунд.

На щастя, Facebook вирівнює недолік в лівій частині карти Live Video з рекомендованими трансляціями основних засобів масової інформації та особистостей. У той час як автор переглядав стріми, він бачив наживо Базз Олдрін на National Geographic і стрім кролика, який проходив обстеження у ветеринара на The Dodo.

Щоб було ясно, карта Facebook Live Video не є унікальною в соціальному світі ЗМІ. Насправді, вона досить схожа на карту, яку забезпечує додаток Twitter Periscope live-streaming. Проте, це довгоочікуване доповнення до неопереної Live служби Facebook – і, безумовно, його варто перевірити.

Просто переконайтеся, що ви знаєте, коли ваш стрім встановлюється доступнним для публіки.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: