Електричний автобус встановлює рекорд заїзду в 1101 милю без підзарядки

20.09.2017 0 By Chilli.Pepper

Це прорив для електромобіля, повідомляє новину engadget.

електробус Proterra

Proterra

 

Думаєте, це було вражаючим, коли Тесла-клуб провів Модель S майже на 670 миль (1078.26 км)? Ніщо в порівнянні з тим, скільки тільки що проїхав Proterra. Стартап просто привів до того, що електричний автобус Catalyst E2 Max досяг колосальних 1101,2 милі (1772 км) на одному заряді. Це найдальший з будь-якого ЕМ (електромобіля), якому вдалося без підзарядки пройти далі 1013,8 миль (1630 км) від попереднього рекордсмена, одномісного експериментального автомобіля на прізвисько «Boozer». Неважко зрозуміти, як Proterra впорався з цим успіхом, якщо ви знаєте про технологію, але ця подія служить хорошою ознакою для екологічно чистого громадського транспорту.

Не дивно, що на автобусі можна розташувати набагато більшу батарею, ніж на будь-якому звичайному автомобілі. Catalyst E2 Max передає 660 кВт/год, або майже в дев’ять разів більше, ніж 75 кВт/год Tesla Model S. Крім того, Proterra їхав в оптимальних умовах без пасажирів, без зупинок і по ніжній тестової доріжці. Це була б інша історія з повністю завантаженим автобусом, що пробивається через місто.

Незважаючи на це, такий діапазон є дуже перспективним. У багатьох випадках ЕМ, ймовірно, може долати довгий автобусний маршрут протягом декількох годин і йому може знадобитися перезарядка тільки під час зміни водія. У той час як для швидкої зарядки системи Proterra може знадобитися година або більше, водії автобусів не є сторонніми при зарядці транспортного засобу. Перші автобуси серії E2 повинні вийти на вулиці Лос-Анджелеса в кінці 2017 року, тому, можливо, ще недовго і ви зможете побачити цю довготривлість самі.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: