Дотепний новий інструмент робить музику металевими кульками

05.03.2016 0 By Chilli.Pepper

Шведський музикант Мартін Молін має досить тривалий досвід роботи з езотеричними інструментами такими, як глокеншпіль, трактофон або термен, але він, можливо, очолив власну музичну досконалість з винаходом свого нового інструменту: Мармурової Машини Вінтергатан, ручна колінчаста музична шкатулка, навантажена інструментами, включаючи контур 2000 каскадних сталевих кульок.

У міру того як відбуваються цикли пристроїв він активує вібрафон, бас, барабан, тарілки та інші інструменти, які грають ритм, запрограмований в петлю 32 перекладинок, що складаються з частин LEGO Technic. Кульки переміщуються всередині машини за допомогою воронок, шківів ​​і труб.

Молін почав роботу над мармуровою машиною в серпні 2014 року і сподівався провести лише близько двох місяців над проектом. Його складність незабаром вийшла з-під контролю, оскільки всі 3000 внутрішніх частин повинні були бути розроблені і виготовлені вручну, процес трудомісткий, який в підсумку забрав 14 місяців. Рання версія була розроблена з використанням 3D програмного забезпечення, але Моліну було легше створювати деталі на льоту, що привело до теперішнього “Франкенштейнового” зовнішнього вигляду. Музикант поділився більшою частиною свого прогресу в регулярних оновленнях відео, яке він викладував на YouTube.

Незважаючи на крайній інтерес до надзвичайно дивної Мармурової Машини Вінтергатан, який вона зобов’язана спровокувати – особливо в інтернеті – не очікуйте побачити її на гастролях найближчим часом, оскільки хитрий винахід має бути повністю розібраний, для того щоб його перемістили. Молін сподівається побудувати додаткові музичні пристрої, деякі менше, або, можливо, більше підходять для транспортування. Ви можете прочитати трохи більше про це на Wired UK.

новий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструментновий музичний інструмент

За матеріалами: thisiscolossal.com

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: