Бренсон говорить, що Virgin Galactic запустить космічний політ “протягом кількох тижнів”

12.10.2018 0 By Chilli.Pepper

Британський підприємець Річард Бренсон заявив, що його компанія Virgin Galactic, як він очікує, проведе свій перший космічний політ “протягом тижнів, а не місяців”, у коментарях опублікованих у вівторок, повідомляє spacedaily.

випробувальний запуск Virgin Galactic

Скрін з відео про випробувальний запуск Virgin Galactic

 

 

Виступаючи перед CNBC у Сінгапурі, мільярдер-засновник Virgin заявив, що компанія “більше ніж болісно близька” до початку своєї першої місії ву космос і що він сам сподівався на короткий час залишити Землю на протязі “місяців, а не років”.

“Ми будемо в космосі з людьми не дуже довго після цього”, додав він.

“Virgin Galactic” Бренсона у гонці проти “Blue Origin” – творця “Амазонки” Джеффа Безоса, для першості у запуску позасвітового пасажирського рейсу і прийняти на борт пасажирів у космос.

Обидві компанії будуть пропонувати клієнтам досвід невагомості, який триватиме лише кілька хвилин, проходячи через уявну лінію маркування, початку космосу або лінія Кармана, на рівні 100 кілометрів (62 миль), або 50-мильна межа, визнана ВВС США.

На цій висоті небо виглядає темним, а кривизну Землі видно виразно.

Перші космічні туристи, які відвідали Міжнародну космічну станцію (МКС) в 2000-х роках, заплатили десятки мільйонів доларів за цей привілей.

Бренсон сказав, що пропонована ціна в розмірі 250 000 доларів на квиток Virgin Galactic дозволить тим, хто мріяв відвідати космос, піднятися у більшій кількості.

“Якщо у мене буде кімната, що складається з 10 чоловік, вісім з 10 хотіли б вийти в космос, якщо вони зможуть собі це дозволити”, – сказав він.

“У кінцевому рахунку”, Бренсон сподівається, за його словами, що ціна космічного польоту знизиться приблизно до 40 000 доларів або 50 000 доларів протягом наступного десятиліття “.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: