Базука SkyWall 100 перехоплює дрони великою сіткою

07.03.2016 0 By Chilli.Pepper

Skywall 100 є одним з останніх пристроїв, який обіцяє захищати світ від навислої загрози поглинання дронами. Це по суті розумний гранатомет, що вистрілює контейнером, наповненим сіткою у безпілотний літальний апарат зі 100 метрів. Дрон збито.

skywall100Оператор націлений на гудіння і запускає контейнер, який містить велику сітку, що заплутується в роторах дрона. Парашут потім цивілізовано доставляє безпілотник вниз на землю. OpenWorks Engineering – компанія, яка стоїть за пристроєм і продає пристрій для захисту чутливих подій і будівель. Це не зовсім те, що захистить ваш будинок від шпигуючих сусідів.

Skywall

Розроблений під постріл з плеча пристрій, використовує інтелектуальну систему, яка захоплює дрон, допомагаючи оператору при стрільбі і орієнтації. Область дії визначає, а потім обчислює силует стрільби на підставі відстані і вектора безпілотника. Технологія виглядає дуже схожою на системи розумної-зброї TrackingPoint, яка дозволяє будь-кому влучити в мішень з відстані сотень метрів.

Компанія також повідомляє про Skywall 200, напівперманентну пускову установку, яка встановлюється на штатив і пропонує більший діапазон ніж Skywall 100. Skywall 300 являє собою турель, як повністю стаціонарний пристрій. Компанія каже, що функції відстеження і виявлення вмонтовані в 300 і оператори можуть управляти пристроєм дистанційно.

Разом із тим як безпілотні технології прогресують, анти-дрон технології слідують доповненням. Рішення Skywall сполучає жорстку силу з нейтралізуючими новими системами стеження. Інші пристрої використовують радіохвилі, щоб зруйнувати комунікації дрону-мішені, в той час як інші системи все ще використовують більші безпілотники, щоб захопити менші безпілотні літальні апарати.

Skywall не представили ціну на свої системи, але говорить, що будуть готові зробити це до кінця року.

За матеріалами: techcrunch.com


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: