AutoDraw Google перетворює незграбні ескізи в мистецтво

12.04.2017 0 By Chilli.Pepper

… замінивши його кращим малюнком від талановитого художника, повідомляє engadget.

Google хоче допомогти вам увійти в контакт зі своїм внутрішнім Пікассо. Сьогодні компанія запускає AutoDraw, інтернет-інструмент який використовує машинне навчання, щоб перетворити ваш незграбний ескіз в мистецтво. Це схоже, але явно набагато більш прогресивне, ніж, Android Wear, яке має здатність розпізнавати грубо намальований смайлик і замінити його смайликом.

Додаток є безкоштовним і працює на будь-якому телефоні, комп’ютері чи планшеті. Це досить просто: зробити свій кращий варіант торта, наприклад, і інструмент добору автоматично намагатиметься вгадати, чим ця аморфна пляма є насправді. Потім, ви можете вибрати один з декількох кращих перспективних тортів, зроблених талановитими художниками. Або, якщо аморфні плями насправді те, до чого ви прагнули, ви можете відключити автопідказки і відволіктись.

AutoDraw використовує ту ж технологію, як і ще один експеримент Google під назвою QuickDraw. Це міні-гра, яка говорить вам, які об’єкти малювати, як наприклад очі або вертоліт, а потім дає штучному інтелекту 20 секунд, щоб розпізнати його. AutoDraw більш творчий інструмент, який дозволяє користувачам робити такі речі, як плакати чи книжки-розмальовки. Але обидва, ймовірно, служать одній меті – вчити нейронні мережі розпізнавати каракулі.

Зараз, стверджує Google, AutoDraw може розгадувати сотні малюнків і компанія планує додати більше в майбутньому. Якщо у вас є пропозиції про те, які об’єкти Google слід додати, або ви художник, який хотів би внести свій вклад в проект, ви можете зробити це тут.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: