Asus Zenbo смішний домашній робот за $ 599

30.05.2016 0 By Chilli.Pepper

Зустрічайте Zenbo, новий робот-друг для літніх людей, дітей, і будь-кого іншого, хто хоче запросити менш симпатичний але реальний варіант BB-8 до власної домівки, повідомляє theverge.com.

ASUS_Zenbo_3.0.0

Голова Asus Джонні Ши продемонстрував Zenbo на сцені Computex сьогодні, описуючи робота як розумного домашнього менеджера, охоронця, hands-free помічника на кухні і сімейного фотографа.

Zenbo виглядає як iMac G4 верхи на Sony Rolly, але, здається, працює, як Echo Amazon, надаючи рекомендації рецептури і аналогічні послуги у відповідь на голосові запити. Користувачі Zenbo також можуть купувати чрез нього товари в Інтернеті, реєструючи рахунки і вводити паролі голосом, та фотографуватися як за допомогою автономної селфі-палиці.

Asus також підкреслив корисність робота для літніх користувачів. Незграбне відео, з детальними особливостями Zenbo показує фігуру дідуся на самоті, що падає у себе вдома. Замість того, щоб допомогти йому встати, мініатюрний робот діяв як свого роду агресивний папараці, клацаючи і фотографуючи старого в його уразливому стані, щоб потім відправити його онучці. До її честі, вона не сміялася над його нещастям, а повідомила своїм батькам, які змогли врятувати джентльмена з його скрутного становища.

Робот може також співати пісні, танцювати під музику і розповідати історії, навіть пообіцявши працювати в якості наставника для дітей. Пристрій у повний зріст сягає десь близько до коліна середнього дорослого, устаткований автоматизованим голосом, який певним чином досить проникливий і буде коштувати $ 599, коли він докотиться до будинку.

Отже, робот-друг:

  • Забезпечує аудіо нагадування про важливу ​​інформацію, наприклад, візит до лікаря, ліки і графіки їх прийому та вправ
  • Моніторить ваш будинок на випадок надзвичайних ситуацій та негайно повідомляє зазначених членів сім’ї на їх смартфони.
  • Може управлятися дистанційно для виконання конкретних завдань, таких як пряма трансляція оточуючого середовища на смартфон господаря за допомогою своєї вбудованої камери.
  • Zenbo має вбудовану бібліотеку історій, які він може росказувати різними розважальними голосами, при відображенні супроводжуючого зображення на його екрані і контролювати освітлення кімнати, щоб додати новий рівень інтерактивності і веселощів в історії для дітей. Він також поставляється з розвиваючими іграми.
  • Zenbo має вбудований екран для перегляду відвідувачів у дверей, а потім розблоковування їх за допомогою простих голосових команд робить його функціонування в якості блокуючаго смарт-пристроя. Він може також виступати в якості камери домашньої безпеки з дистанційним управлінням, яка доступна з будь-якої точки світу за допомогою інтуїтивно зрозумілого додатка для смартфонів.
  • Можна покластися на нього, для виконання своїх повсякденних цифрових функцій, як наприклад відео-дзвінки, соціальні медіа розміщення, інтернет-магазини, і, звичайно, стрім фільмів і телевізійних шоу через екран, використовуючи тільки голосові команди.

Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: