Агент «Казбек» та його злочини проти України (ч.2)

06.07.2020 0 By NS.Writer

Через Портнова в Кремль «зливалися» потоки закритої інформації з правоохоронних органів України.

Про це повідомляє myrotvorets.news.

З першої частини нашої розповіді про зрадника України Казбека Рашидовича Портнова всі ви дізналися, якими e-mail він користувався для зв’язку зі злочинцями в Кремлі. В цьому матеріалі ми покажемо, як закрита інформація з одного з Державних правоохоронних органів України завдяки А. Портнову і членам його агентурної мережі надходила в Кремль.

Аналізуючи дамп електронної пошти Бориса Рапопорта, який у 2013/14 працював у В. Суркова в АП РФ заступником керівника управління і відповідав за «роботу» (читай — агресію) щодо України, ми дійшли висновку, що зрадник Портнов контактував в Кремлі не лише з ним. Тому наші дослідники перевірили наявний в нас дамп пошти з приймальної В. Суркова. Там знайшовся цікавий лист, який було надіслано з одного з вже встановлених нами e-mail Портнова-Казбека: [email protected].

Ось так він виглядає:

Розшифровуємо: 27.08.2014 року Портнов пересилає отриманий ним з України лист від контактної особи, що має пошту [email protected], В. Суркову в Кремль. У вкладенні до цього листа містяться 2 файли, які були, перед відправкою Портнову, перекладені відправником з української на російську мову. В цих документах йде мова про такого собі Олександра Шепелева, якого ГПУ, МВС та СБУ підозрюють у замовних вбивствах, розкраданні грошей Родовід Банку, роботі на російські спецслужби в якості агента, участі в діяльності проросійських терористичних організацій та ін. Шепелев і Портнов разом були народними депутатами 5 і 6 скликання від БЮТ.

Наводимо повні тексти цих документів.

Зведена інформаційна довідка станом на 27.08.2014 року

Довідка щодо Олександра Шепелєва

Неозброєним оком видно, що зміст, форма та стиль пересланих Портновим у Кремль документів готувалися оперативно-слідчою групою, яка здійснювала заходи щодо злочинця Олександра Шепелєва, який на час підготовки цих документів переховувався у столиці російського агресора — м. Москва.

Зверніть увагу: в оперативній довідці йде мова про можливу зустріч з Пєрмяковим у Москві увечері 27.08.2014 року. Документ підготовлений за наказом якогось начальника в цей же день. І в цей же день цей документ вже перекладений російською, з’являється спочатку у Портнова, а через три години — в Кремлі у Суркова.

Інформація, яка міститься в пересланих у Кремль документах, відноситься до такої, що не підлягає розголошенню.

Наголошуємо, що це серпень 2014 року, захоплений російськими загарбниками Крим, йдуть криваві бої на Донбасі з російсько-терористичними угрупованнями, а агентурна мережа, яка створена зрадником Батьківщини Портновим, активно і, як виявилося, ефективно працює на російського агресора.

На цьому місці можна було б поставити крапку в цій історії. Але…

Ми напевно знаємо, що багато співробітників СБУ, СЗРУ, ГУР МО та МВС після ознайомлення з цим матеріалом будуть у розпачі. Ми також знаємо, що роздруківки нашого матеріалу будуть на столах багатьох керівників різних ланок у правоохоронних органах України.

В ГПУ та ДБР керівництво також буде ознайомлено з цим та іншими дослідженнями щодо Державної зради А.Портнова та його посіпак, але … в них інша турбота.

Бо це саме ГПУ рік тому закрила справу про Державну зраду Портнова, а ДБР втемну (а може й не втемну) дотепер використовуються через Портнова Кремлем.

Не дивно, що саме ДБР свідомо у липні 2020 року, на сьомому році українсько-російської війни, виводить з ладу систему ППО України і відкриває небо над країною на догоду агресору.

Спеціально для тих, хто ще не зовсім зрозумів самого головного у цьому матеріалі, пояснюємо: в одному правоохоронному органі України (хоча насправді — не в одному) сидять «кроти» і «криси», які передають Портнову плани оперативних, оперативно-розшукових, слідчих та оперативно-технічних заходів щодо об’єктів зацікавленості Кремля (і навіть не важливо, де ці документи готуваличися — у Києві чи у Москві). Перехоплений лист Портнова Суркову свідчить про те, що в правоохоронних органах України працює розгалужена агентурна мережа під керівництвом Портнова. Чорнила ще не встигають висохнути на паперах правоохоронців у Києві, а в Кремлі копії цих паперів, завдяки Портнову, вже читають.

Вихідних даних для пошуку і викриття всіх посадових осіб та залучених ними виконавців, причетних до зазначених подій, — більш ніж достатньо, навіть тільки силами підрозділу внутрішньої безпеки. Ми таки впевнені, бо навіть нам це вдалося.

І наостанок. Вважали б дурістю і безпечністю залучення до викриття агентурної мережі Державного зрадника А.Портнова чоловіка очільниці ОГПУ, який служить в кіберполіції МВС України і має близькі стосунки зі зрадником Портновим, за що останній подарував йому свого часу шикарну квартиру в Харкові.

Далі буде ….


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: