50 Cent випадково зробив 8 мільйонів доларів на біткоінах

27.01.2018 0 By Chilli.Pepper

“Я’на зберіг це, я забув, що зробив це лайно”

© Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank via Getty Images


У 2014 році репер 50 Cent надав можливість людям купувати свій альбом Animal Ambition за біткоіни. Потім він надав можливість своєму рахунку залишатися невикористаним протягом багатьох років і тільки нещодавно виявив, що тепер – біткоін-мільйонер, про що вперше повідомив TMZ.

У той час один біткоін коштував всього $662 і шанувальники репера могли взяти альбом лише за його частинку. Загалом він заробив більше 400 000 доларів. З того часу вартість біткоіна зросла: ціна криптовалюти в цьому місяці стрибнула до 17 000 доларів, а в останні тижні впала до 10 000 доларів. (На момент написання статті біткоіни вартували трохи більше 11 000 доларів.) Після того, як рахунок на акаунті залишався недоторканим протягом багатьох років, заробіток 50 Cent тепер оцінюється від 7 до 8,5 мільйонів доларів США, виходячи з поточної хиткої ціни біткоіна.

© Instagram


50 Cent підтвердив свій сюрприз на Instagram і Twitter, сказавши: “Непогано для хлопчика з Південного Сайда, я так пишаюся собою”. Пізніше він прокоментував свій пост: “Я’на зберіг це, я забув, що зробив це лайно лол”.

https://twitter.com/50cent/status/955908135922950144


Біткоін-євангелісти в Твіттері швидко відреагували на повідомлення 50 Cent, кидаючи йому різні кріптоплатформи і монети, які він повинен на їхню думку далі перевірити. Один з них навіть пожартував, що 50 Cent захоче монету DeepOnion, тому що її оцінювали у п’ятдесят центів.

50 Cent – всього лише один з багатьох людей, які придбали біткоіни, тільки щоб забути про них. Йому пощастило, що він згадав свою реєстраційну інформацію – багато хто забув свої старі облікові записи і втратили потенційне багатство, яке назавжди буде заблоковано через властивості криптовалюти.

Джерело

 


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: