Навіщо пишуть про нібито обшуки СБУ в ГУР МО

09.07.2020 0 By NS.Writer

От пройшов би повз мовчки, але побачив, що лайно лайкають і репостять серед інших і мої друзі. Ще й коментарі закриті. Тому доведеться-таки дещо сказати.

Про це пише Kostyantyn Zorkin на своїй сторінці у Facebook.

От пройшов би повз мовчки, але побачив, що лайно лайкають і репостять серед інших і мої друзі. Ще й коментарі закриті….

Опубліковано Kostyantyn Zorkin Середа, 8 липня 2020 р.

Кілька днів тому депутаткині Верещук справедливо напхали за цитування ворожих вкидів і посилання на Пєскова.

А скажіть, будь ласочка, навіщо ж тоді ви самі цитуєте справжнісіньке інфолайно без будь-якої перевірки джерел?

Такий собі Назар Приходько, який називає себе політичним експертом і медіааналітиком (не знайомий з ним) з палким обуренням пише про нібито обшуки СБУ в ГУР МО. При цьому посилається на джерела в МВС, гггг. Ааа, війна між спецслужбами, зрада, «страшний удар по Національній безпеці» і все таке. Далі ліпить туди ще й СЗР, причому з однією-єдиною метою – прив’язати туди Порошенка.

Ну, враховуючи, що загалом відбувається у країні, – чом би не повірити ще й у «війну силовиків». Особливо якщо згадати серіал «Homeland» – там десь у минулому сезоні саме таке й було, але в москві.

Те, що на офіційних ресурсах нуль інформації – ще нічого не доказує, бо такі цікаві відомства зазвичай щось кажуть ПІСЛЯ подій.

Але мені стало цікаво, звідки ж тут стирчать вуха. Бо ж надто гарно викладено.

Судячи з усього, джерелом інформації є телеграм-канал Shadow anonimus, який виглядає як кремлівське, або принаймні напівкремлівське лайно.

Самі подивіться на скрінах, що пишуть на цьому каналі.

Там і «несостоявшийся убийца популярного политического блогера и лидера украинской партии Шария», і сєпарський «17 канал», і «скандал с «крымской войной» Неижпапы замутили пиарщики Порошенко».

Є лише два варіанти. Таке лайно може поширювати або агент за завданням російських спецслужб, або ж, м’яко кажучи, не надто розумна людина заради лайків та репостів (таких ще називають корисними ідіотами).

На скрінах видно, звідки там «Це те, що в мене є станом на зараз».

І так, я дуже злий.

Бо на дворі 2020 рік, а ми досі не навчилися розрізняти лайно.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: