3 дивні і божевільні продукти Samsung представить на виставці CES 2016

02.01.2016 0 By Chilli.Pepper


samsung
Виставка CES  (consuner technology assotiations) може не бути такою релевантною, якою була раніше, але не кажіть цього Samsung.

На CES 2016, початок якої планується 6 січня, представники Samsung пезентують в Лас-Вегасі, де вони представлять, від трьох нових продуктів, які були розроблені в компанії Creative Lab (C-Lab). І “творчий” є тут оперативним словом, тому що ці продукти знаходяться безперечно у ексцентричному сегменті спектра.

Отже розпочнемо.

1. Smartbelt / розумний пасок

Smartbelt

Спочатку ми представимо WELT, пояс із вбудованими функціями стеження за  станом здоров’я. За Samsung, WELT здатний записувати розмір талії користувача, кількість кроків, зроблених за день і навіть підрахувати кількість годин, які користувач витрачає сидячи. Кожного дня, після використання, WELT може відправляти дані у супроводжуючий пристрій SmartWatch для розгляду та аналізу. Більше того, Samsung зазначає, що додаток може допомогти користувачам забезпечити “діапазон індивідуальних планів для охорони здоров’я та управління вагою”.

Наскільки вдало носяться технології-предмети одягу, естетично кажучи, у цьому сенсі WELT не виглядає навіть поганим.

2. VR Motion Controller / Диспетчер руху віртуальної реальності

 VR Motion Controller

Мобільні пристрої віртуальної реальності (VR), здавалося б, готові увірватися в мейнстрім якнайскоріше і це не дивно, що люди в C-Lab Samsung придумали контролер ручного руху для пристроїв VR.

“Здатність інтуїтивно керувати грою або змістом тільки за допомогою руки забезпечує споживачам набагато більш глибокий рівень мобільного занурення у віртуальну реальність”, пише Samsung в прес-релізі.

3. Tip Talk 

Tip Talk

І, нарешті, звичайно, на останок, Samsung планує представити продукт, який називає TipTalk. Наскільки ми можемо судити, TipTalk – це стрічка, яку користувачі можуть носити на зап’ястках і яка дозволяє їм “слухати звук від їх інтелектуальних пристроїв” без надягання гарнітури чи навушників.

TipTalk на ділі працює, коли користувач просто прикладає палець до свого вуха. У свою чергу, Samsung зазначає, що дзвінки стали яснішими і чіткішими, навіть у середовищах з переважно фоновим шумом.

 

Звичайно, це будуть не всі розваги та ігри Samsung на виставці CES в цьому році. Ми можемо також очікуємо, що південнокорейський технічний гігант зніме лаштунки з безлічі більш традиційних продуктів, включаючи неймовірно тонкий і легкий Ультрабук з абсолютно новими процесорами Skylake. І коли ми говоримо, лайт, ми говоримо про 13,3-дюймовий ноутбук, вагою всього у 0,86 кг і товщиною 13 мм.

За матеріалами: Yahoo


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: