2 міста-ніндзя об’єднують зусилля для розвитку туризму

29.06.2017 Off By Chilli.Pepper

Мери двох японських міст, відомих як домівка ніндзя, або феодальних найманців, запустили у вівторок раду ніндзя, щоб активізувати туризм у співпраці з приватним бізнесом, повідомляє japantoday.

Одягнені в костюми ніндзя, мери Іга в префектурі Мей та сусідньої Кога в префектурі Шига підписали угоду на урочистому засіданні ради в храмі Абурахи в Кога. Вважається, що святиня була місцем збору для клану ніндзя Кога в середньовічному часі.

Два міста планують поширювати інформацію про ніндзя шляхом створення спільного веб-сайту або відеоматеріалів для залучення іноземних туристів напередодні Олімпійських і паралімпійських ігор 2020 року в Токіо.

Мер Кога Хірокі Іванага назвав подію “історичним моментом, що відродив співпрацю” між двома областями, а Мер Іга Сакае Окамото сказав: “Я наповнений глибокими емоціями, коли думаю про наших предків, які збиралися так, як зараз. Ми добрі Друзі”.

Клан Кога-ніндзя та клан ніндзя-Іга часто зображуються як ворожі один до одного у фільмах та анімаціях, проте міста заявляють, що вони співпрацюють.

У квітні ці два міста були обрані як об’єкти “Японської спадщини” для сприяння розвитку туризму.

На відео момент тренування у Хонбу додзьо (головному залі) Будзінкану – організації, що практикує історичне бойове мистецтво ніндзюцу клану Іга.

OK teach!

Опубліковано Andrej Jasenc Неділя, 18 червня 2017 р.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: