Дивіться перший трейлер фільму “Зоряні війни: Мандалоріанець”

26.08.2019 0 By Chilli.Pepper

Складно бути мисливцем за головами.

Мандалоріанець

“Мандалоріанець” відбувається приблизно через п’ять років після “Зоряних воєн: Повернення джедаїв” і до подій “Сили пробуджуються”

 

Дісней оприлюднив перший трейлер свого довгоочікуваного онлайн-серіалу “Зоряні війни” “Мандалоріанець”, і він наповнений подіями з далекої, далекої галактики, повідомляє space.

Трейлер, який Дісней оприлюднив надвечір п’ятниці (23 серпня) під час свого івент-заходу D23 в Анахаймі, штат Каліфорнія, – це перше представлення для широкої публіки та нове входження у всесвіт «Зоряних воєн». Ще у квітні, зібрані на святкуванні “Зоряних воєн” у Чикаго (SWCC) отримали ранній огляд кадрів надзвичайно очікуваного шоу, але новий трейлер – це вперше, коли будь-який його кадр став доступним для усіх.

На основі того, що було офіційно опубліковано у соціальних мережах і нещодавно описано в SWCC, “Мандалоріанець” – про самотнього стрілка-винищувача у зовнішніх районах галактики, подалі від Нової Республіки. Серіал веде лінію приблизно через п’ять років після “Зоряних воєн: Повернення джедаїв” і за деякий час до подій “Сила пробуджується”.

Зі знищенням Зірки смерті над лісовим місяцем Ендора та нещодавнім падінням Імперії “Далека, далека Галактика”, ймовірно, стане галактичним диким заходом, в якому молода Нова Республіка змушена боротися зі своїми зростаючими болями.

Дієго Луна та Алан Тудик вийшли на сцену, щоб поговорити про новий спіноф-серіал “Rogue One”. Хоча їм не дозволяли розголошувати назву серіалу … і насправді вони не надали жодних підказок, окрім того, що головна фотозйомка розпочнеться наступного року в Лондоні.

Згодом на сцену вийшли Джон Фавро та Дейв Філоні, які зняли кілька епізодів “Мандалоріанця”, і розповіли про те, як вони схвильовані роботою над цією главою саги “Зоряних воєн”. Тоді у цю мить на сцену вийшов головний склад, а потім показали трейлер.

Новий плакат для шоу також демонструвався, плюс у D23 було оголошено, що Мінг-На Вень (“Зоряні Ворота Всевіту”, “Агенти S.H.I.E.L.D.”) приєднається до складу “Мандалоріанця”.

Педро Паскаль (“Гра престолів”) грає головниго героя, і до нього приєднується вражаючий акторський склад. Серед відомих акторів, яких ми побачимо, Джина Карано (“Дедпул”), Карла Погодну (“Хижак”), Джанкарло Еспозіто (“Краще дзвони Саулу”), Емілі Ластівку (“Надприродне”), Білла Берра (“Поломка поганого”), Омід Абтахі (“Краще дзвони Саулу”), Вернер Герцог (“Джек Ричер”) і Нік Нолте (“Тропічний грім”).

Також було оголошено, що прем’єра наступного сезону “Війни клонів” відбудеться у лютому 2020 року на новому потоковому каналі. Еван Макгрегор знову зіграє свою роль Обі-Вана Кенобі у не названому серіалі для Disney +, зйомки якого розпочнуться наступного року.

Disney + запуститься 12 листопада у США. Щомісячна підписка буде доступною за $ 6,99; річна підписка коштуватиме 69,99 дол.


Підтримати проект:

Підписатись на новини:




В тему: